Szerbia- Montenegro 17.11.

Labdarúgás, szombat, 2018 November 17, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45

Montenegro a selejtezőkben az oroszországi VB-re egyáltalán nem játszott rosszul. De az is igaz, hogy ez egy ország, amely lakossága nem haladja túl a 600 ezer lakost. Hiányzik itt egy jó minőségű bajnokság és így a jó minőségű játékosok is. Ennek felelnek meg az eredmények is a nemzetközi baráti találkozókban is. Annak ellenére is, hogy az ellenfelei gyakran az európai labdarúgás átlag csapataihoz tartoznak, Montenegro nem tudta a négy ellenfeléből egyiket sem megverni. A Nemzetek Ligájában 4 párbaj után 7 pontja van, csak a gyengécske Litvánia ellen tudott győzelmet szerezni mint otthon, úgy Litvániában is. Romániával 0:0 döntetlent ért el és Szerbiával 0:2 vereséget szenvedett, és ezt teljesen megérdemelten. Szerbia az ellenfelét lesöpörte a pályáról. Montenegro az egész idő alatt csak 2 alkalommal tudott a kapura lőni. Szerbia teljesen megérdemelt győzelme.

Szerbia jelenleg egy olyan csapat, ahol a labdarúgási nemzedék nagyon erős. Ezt bizonyítja a tény is, hogy eljutottak egészen a VB-re Oroszországba. A Nemzetek Ligáján 4 párbaj után még nem volt vereségükl. Utoljára Románia stadionján játszottak 0:0 döntetlent. De Szerbia egyértelműen jobb csapat volt a pályán, de sajnos számára, egyiket sem az esélyei közül nem tudott hasznosítani, beleértve a büntetőrúgást is. Így bele kellett békülni nekik csak a megszerzett 1 ponttal és így komplikálta magának az útját  a Nemzetek Ligája következő fázisát. Szerbia elsősorban olyan játékosaira támaszkodik, mint Kolarov, Matič, Tadič, Jlajic és természetesen Mitrovič, aki jelenleg Fulham csapatánál játszik. Ezek a játékosok alkotják a szerb csapat gerincét. A VB-én is nagyon szépen játszottak.

Szerbia hosszútávon jobb csapat, mint Montenegro, a Nmezetek Ligájában is. Rendelkezésére jobb játékosok állnak, mint az ellenfelének, ezek jó minőségű európai csapatokban játszanak. Ezért nem is gondolok nagyon más fogadásra, csak Szerbia győzelmére. Esetleg még a gólok számára lehetne fogadni, 1,5 gólt talán látnak majd a rajongók.

A  mi tippünk: Szerbia győzelme  – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,42

 

Szerbia- Montenegro 17.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote