Osasuna – Real Madrid 09.02.

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Február 09, Spanyolország, La Liga, 16:00 

A csapat a táblázatban a 11. helyet foglalja, 28 pontot szerzett 22 mérkőzésben 6 győzelemért és 10 döntetlenért, 6 vereséget szenvedett. A gólaránya 29:28. Osasunától nem várható harc jobb helyértr a táblázatban, de egyszóval az is igaz, hogy nem a legroszabb csapatok közé tartozik. Ezért is a táblázat közepén tartózkodik. A csapat formája az utolsó 5 mérkőzésben 1 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség. Ez a csapat hazai környezetben meg tudja kínozni az ellenfelét, sőt, az utolsó mérkőzésüket a gyengébb Levante ellen 2:0 nyerték meg. Azért várható, hogy az első Reallal ismét veszíteni fog ez a csapat. Másrészt ez a csapat elégé sok döntetlent játszik, hazai környezetben van, a rajongóinak meg szeretné mutatni az arca szebbik oldalát, de Real az Real. A házigazda nem rendelkezik olyan jó minőségű káderrel, mint a táblázat első csapata, A kölcsönös párbajok statisztikája is egyértelműen a gigáns javára szól.

Real az első helyen 49 pontot szerzett eddig 22 párbajban, a második Barcelona előtt 3 pont előnyben vannak. Zidane biztosan jól feltételezi, hogy ezt az évadot megnyerhetné, azonban meg kell nekik bírkózni a mérkőzésekkel idegenben, mert ott elégé sok pontot veszített el ez a csapat. Úgy, mint Barcelona, Real is kiesett a Kupa versenyből, ezért a bajnokság lesz a két csapat prioritása. Real nagy előnye a védelem, hiszen eddig csak 13 gólt kapott, ami a legkevesebb a bajnokságon. Ez a gólarány örömet hoz az edzőnek. Azonban jelenleg a csapatnál elég sok a gyengélkedő, de az edző így is a legjobbat hozza ki a csapatból, ami rendelkezésére áll. Real olyan csapatokat vert meg, mint Atletico, Sevilla, Valencia, ezért a kiemelt csapat ebben a mérkőzésben egyértelmű. Osasuna mégis csak egy kicsit más minőségű, mint az említett ellenfelek. Nem veheti ezt a mérkőzést komolytalanul, mivel Barcelona liheg a hátára.

Mivel a bukmékerek jó szorzókat írtak ki a nérkőzésre, és Real nem veszíthet el pontokat, igyekezni fog győzni, és én úgy gondolom, hogy ez sikerül is neki.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál 1,54