Betfair

Ellentétben a hagyományos bukmékerekkel, Betfair elsősorban egy fogadási tőzsde. Röviden arról van szó, hogy a játékos egy másik, ellentétes eredményben bízó játékos ellen fogad. Az adott eseményre Ön által kínált / igényelt szorzó fel lesz ajánlva a többi játékosnak, mégpedig úgy, hogy nyereség esetén Ön megkapja ezeknek a játékosoknak letétbe helyezett pénzét a kölcsönösen elfogadott szorzó alapján.

Betfair 20 EUR bónusz – regisztráció »
Lehet, hogy elsőre ez bonyolultnak hangzik, de utánanézve ugyanolyan  könnyen megérthető, mint minden más.  A Betfair egyszerűen lehetővé teszi, hogy egy másik játékos fogadási ajánlatát elfogadja, illetve hogy Ön hozzon létre fogadási ajánlatot, amivel egyszersmind a bukméker pozíciójába helyezkedik. Csupán nagyon előnytelen szorzó vagy túl magas letét esetén történik meg, hogy a fogadást nem  lehet más ajánlattal párosítani, illetve, hogy a cég nem fogadja el azt.

Annak köszönhetően, hogy a  Betfair egy fogadási tőzsde és a szorzókat maguk a játékosok szabják meg,  a Betfairnek nem kell bukmékeri feladatokkal foglalkoznia. Ehelyett hihetetlen széleskörű esemény kínálatot nyújt, amelyre fogadni lehet. Betfairnél politikai, társadalmi és egyéb teljesen bizarr eseményekre is köthet fogadást. Betfairhez hasonlóan fogadási tőzsdét ajánl a Bet365 fogadási iroda is.

Betfair bónusz – 20 EUR az új játékosok számára
bónuszok fajtái első befizetési bónusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 20 EUR
bónusz hozzáadása automatikusan
bónusz megszerzésének feltételei Első fogadás elvesztése
BETFAIR – BÓNUSZ 20 EUR – regisztráljon

Az, hogy a Betfair-rel 20 százalékkal többet nyer  azért lehetséges, mert fogadási tőzsdéről van szó. Fogadási iroda esetén szükségszerű a szorzókat úgy meghatározni, hogy az irodának ne legyenek veszteségei. Betfair, ill. a fogadási tőzsde nem kell, hogy ehhez tartsa magát, ugyanis a játékosok a szorzókat egymás közt “párosítják”, ebből kifolyólag egymást kölcsönösen fizetik ki. Betfaira a nyereségből csupán 5% jutalékot von le a közvetítésért. Ez kb. a fele annak, amihez hozzá vagyunk szokva, ezen felül a szorzók is jobbak, mint  egyéb  más fogadóirodák esetén, melyeknek “biztonságos” szinten kell meghatározniuk szorzóit, hogy nehogy csődbe menjenek.

betfair stockFogadási iroda létrehozásához  manapság az alábbiak szükségesek: engedély (ezt a legnehezebb megszerezni), melyet egy lehetőleg adókedvezmény szempontjából előnyös sziget állít ki, továbbá megfelelő hardver és szoftver, néhány ügyes alkalmazott, akik képesek lesznek a rendszert  kezelni és bukmékerek.  Bár az is előfordulhat, hogy rájuk  sem lesz szüksége, ha a szorzókat a többi fogadóiroda szerint határozza meg. Elméletileg. Gyakorlatban ez azonban nem olyan egyszerű, és sok gyorsan alakult fogadóiroda alaposan  ráfizetett tévedésére.  Talán emlékeznek a worldbet.com oldalra – itt  áttekintést nyerhet az összes lehetséges fogadóirodáról, paradox módon az olyan bukmékerekről is, akiket mára már hasonló sors ért.

Betfair – befizetési módok
feltöltési módok díj feldolgozási idő min. letét
betfair-skrill ingyen azonnal 10 EUR
betfair-neteller ingyen azonnal 15 EUR
betfair-visa 1,5-2% azonnal 15 EUR
betfair-banktransfer ingyen 1-2 munkanap 15 EUR

Betfair, mint nem hagyományos fogadóiroda, mely globális szinten működik, széles ügyfélbázissal, saját fejlesztésű szoftver megoldásokkal rendelkezik, mindemellett Queen ‘s Award  kitüntetéssel büszkélkedhet, bátran vallhatja magát  az adott piac élvonalába tartozó cégnek.  Betfair-t egyetlen hivatásbeli fogadónak sem szabad kihagynia. Másfelől a Betfair.com oldalak a kezdők számára is nagyon kedvezőek.  Betfair megbízhatóságát az is bizonyítja, hogy jelenleg a legnagyobb fogadási tőzsdeként működik.