Bet 365

A fogadóiroda kiválasztása, ami a sportfogadásaink kötésének alapértelmezett helyévé válik, egyáltalán nem egyszerű dolog. Ugyanolyan fontos, mint az árfolyamok magassága és az ajánlott meccsek köre, a fogadóiroda megbízhatósága, a technikai segítségnyújtás, valamint a pénz befizetésének és felvételének folyamata. Fel kell ugyanis tennünk a kérdést, hogy rábízzuk-e a pénzünket egy olyan cégre, ami távol van a lakhelyünktől, és egyben teljes tudatában kell lennünk annak, hogy a pénzük biztonságban van, és nem ér minket semmilyen meglepetés.

Ezért esett a választásom a Bet365-re. Mivel elég bizalmatlan ember vagyok, mielőtt úgy döntöttem, hogy befizetek egy nagyobb összeget, mindent személyesen leteszteltem, és szívesen megosztom Önökkel a tapasztalataimat. Tehát szép sorban.

Maga a regisztráció gyorsan és problémamentesen lezajlott. Miután beírtam a személyes adataimat és az e-mail címemet, a fiók azonnal létrejött. Be kellett még írnom az e-mail címemre küldött kódot, és minden kész is volt. Mint új játékosnak, járt nekem egy „üdvözlő sportfogadás bónusz”.

Most már csak pénzt kellett betenni. A rendelkezésre álló opciók közül a bankkártyát választottam. De annyi lehetőség van, hogy mindenki biztosan megtalálja a neki leginkább megfelelőt. 2 perc múlva már ott volt a pénzem a számlán a Bet365-ben. Megtehettem az első fogadásomat. Én személy szerint a legjobban a labdarúgás és a jégkorong iránt érdeklődöm, de kíváncsiságból ellenőriztem, milyen az ajánlat más sportágakban. És csak egyet mondok, hatalmas. Soha nem gondoltam, hogy a Bet365 ajánlata ilyen bőséges. Sőt azt sem gondoltam, amíg nem láttam a Bet365-ben, hogy némelyik sportágra lehet egyáltalán fogadni. Végül is azonban a kedvenc labdarúgásom mellett maradtam. És nem sajnálom.
Éppen azokban a napokban játszották a Bajnokok Ligája meccseket, és sikerült némelyik fogadást megnyerni. Az ajánlat egyenesen gigantikus volt. Fogadhattam a gólok számára, szögletek számára, hány sárgalap lesz, bedobásokra, abszolút mindenre. Újabb kellemes meglepetés. Egyszóval, sikerült. Nyertem egy kevés pénzt.

Most már letesztelhettem, hogyan lehet a pénzt felvenni a Bet365 számláról. Egy kissé bizonytalanul álltam ehhez a művelethez. Olvastam az Interneten becstelen bukmékerekről, akiknél a pénz kifizetése a végtelenségbe nyúlik. Ezért egy kicsit nyugtalanul követtem az első pénzfelvételemet a Bet365-ben. Nem volt számomra meglepetés, amikor megkértek, hogy küldjem személyigazolványom szkennelt képét, és a lakcímem igazolását. Erre az eljárásra kétségtelenül szükség van, és mindössze arról tanúskodik, milyen komolyan veszik a biztonsági kérdéseket. Elküldtem a szükséges szkenneléseket, és vártam a további eseményeket. És ekkor újabb kellemes meglepetés. Már másnap a számlámon volt a pénz. Igazán kellemesen meglepett ez a dolog, és ettől kezdve már tudtam, a Bet 365 az én helyem a sportfogadásokhoz.

Összefoglalva, szerintem a Bet365 legnagyobb előnyei:
– mindenképpen a legjobb panel a live fogadások megkötéséhez
– nagyon nagy választék a sportfogadásokban
– kitűnő köszöntő ajánlat
– gyors pénzkifizetés

Van valami hibája is? Biztosan igen. Például az interfész, amit „meg kell tanulni”. De ilyen nagyszámú sporteseménynél ez elkerülhetetlen. Vagy, hogy néha nehezen „töltődik be” az oldal. De ezek valóban olyan lényeges dolgok?

Tobb: Bet365 Brasil