Unibet

unibet front
Az Unibet fogadóiroda jelenleg több mint 100 országban működik szerte az egész világon. Jelenleg több mint hat és fél millió aktív ügyfele van. Ezzel az egyik legtöbb ügyféllel rendelkező fogadóirodák közé sorolható.Az Unibet 1997-ben alakult, így több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik Az Unibet  élő fogadásokat kínál mindennemű sport terén. Emellett a cég online póker és kaszinó kínálata is elsőrendű. Unibetnek köszönhetően a játékosok klasszikus Bingót is játszhatnak. Az Unibet Magyar (alternatív link) fogadóiroda naponta több mint 500 olyan eseményt kínál, amelyre fogadni lehet.

Unibet 20 000FT bónusz – regisztráció »
Ha megbízik fogadási képességeiben, az Unibet-nél akár azonnal regisztrálás után fogadásokat köthet.  Szinte bármire fogadhat, ami eszébe jut. A labdarúgástól (beleértve a Bajnokok Ligáját) más európai kupákon keresztül egészen a jégkorongig vagy ATP és WTA tenisz eredményekig. Az Unibet fogadóiroda a nem egészen hagyományos sportokra is gondolt, mint  pl. a krikett vagy különböző harcművészetek. A golf szerelmesei sem lesznek csalódottak. Unibet bónusz ezen felül olyan események kapcsán is kínál fogadási lehetőségeket, mint pl. ki nyeri az elnökválasztást az Egyesült Államokban. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az iroda csak az Egyesült Államokra összpontosít, más országok választásait is figyelemmel kíséri.Hozz létre az Unibetnél egy új számlát, regisztrálás közben pipáld be, hogy igényled a 10.000 Ft Unibet bónusz.

Unibet bónusz – 20000 Ft az új játékosok részére
bónuszok fajtái első befizetési bónusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 10000 Ft
bónusz megadása automatikusan
bónusz megszerzésének feltételei az első fogadás elvesztése esetén
UNIBET – 20000 Ft BÓNUSZ – regisztráljon

Amennyiben szeret az éppen folyamatban lévő mérkőzésekre fogadni, eggyel több oka van az örömre. Az Unibet alternatív link élő fogadásokat kínál a foci- illetve jégkorongmérkőzésekre.  Fogadjon a mérkőzés végeredményére, vagy a félidő- illetve a harmadok eredményére.  A foci mérkőzések közül főleg az európai kupák eredményeire, a jégkorong terén a KHL vagy cseh extraliga eredményeire lehet fogadni. Aki nem feltétlenül labdarúgás- illetve jégkorong-rajongó, az teniszmérkőzésekre fogadhat.  Fogadhat a végeredményre, az egyes játszmák eredményére illetve a játszmán belüli összes játék számára. Az Unibet tehát tényleg sokfajta élő fogadást, de egyéb sportfogadást is kínál. Ennek köszönhetően mindenki megtalálja a magának valót.

Unibet – befizetési módok
feltöltés módja díj feldolgozási idő min. befizetés
bet365-skrill ingyen azonnal 1500 Ft
bet365-neteller ingyen azonnal 15 EUR
bet365-visa 2,5% azonnal 5 EUR
bet365-banktransfer ingyen 2-3 munkanap 15 EUR

A kaszinó tekintetében sem lesznek az ügyfelek csalódottak. Az Unibet fogadóiroda ( mint Bet365 ) összesen három kaszinó lehetőséget kínál. Kaszinó red, Kaszinó black és Kaszinó live. A kaszinó red a kaszinó játékok széles skáláját kínálja. Az ajánlat a klasszikus hengeres játékgépeket is tartalmazza, melyeket az Unibet néhány változatban működtet az oldalán. Ezek a hengereken lévő képek, illetve a nyeremények szempontjából különböznek egymástól. Ami a Kaszinó black-et illeti, az Unibet kiadásában ez csupán a Kaszinó red módosított játékait tartalmazza. Ennek ellenére sok játékos mindkét változatot kipróbálja. A saját kedvenc kaszinóját minden játékos saját maga válassza. A Live Kaszinó a legismertebb kaszinó-játékokat tartalmazza.  Ilyenek a Black Jack, Baccarat vagy Rulett.

Ami azonban minden szerencsejátékosnak örömet okoz, az az, hogy az Unibet valódi kaszinó környezetből kínál élő közvetítést, ahol a rulettet kiszolgáló krupiék gyönyörű hölgyek. Ezen felül az Unibet Magyar egy egyedi vonalkód-technológiával rendelkezik, melynek segítségével a szerencsejátékosok képernyőjén megjelennek azon kártyák, melyeket a krupié szétad. Az Unibet kaszinó tehát egyforma élményben részesíti az online játékost mint a hagyományos kaszinó. Unibet az egyetlen olyan cég a piacon, amely ezt a technológiát birtokolja, és ezzel a játékosoknak kiváló feltételeket biztosít a játékhoz és fogadásokhoz.