Sportingbet

A Sportingbet társaság már 1998- óta van a piacon, így egyike a legöregebb fogadóirodák közül, és azóta arra törekszik, hogy jó minőségű szolgáltatásokat kínáljon minden nagyobb országban. Ez a fogadóiroda 2013 –ban a William Hill tulajdonába került. Sportingbet a sportesemények széles választékát kínálja, amelyekre fogadhat, tiszteséges szorzókat, elsősorban a lóverseny fogadásban és az amerikai sportversenyekben. Kitűnő itt a konzol az élő fogadásokra, és nem feledkezhetünk el a Sportingbet Brasil programjaira sem, amelyeknek köszönhetően minden héten egy csomó Sportingbet bónusz promóakció vár Önre. Az Ön rendelkezésére áll szintén az online kaszinó és a pókerterem, esetleg kibróbálhatja a fogadást a pénzügyi piacokon is.

 

Sportingbet bónusz – 30.000 Ft az új játékosok részére
bónuszok fajtái első befizetési bónusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 30.000 Ft
bónusz megadása automatikusan
bónusz megszerzésének feltételei az első fogadás elvesztése esetén
SPORTINGBET – 20.000 Ft BÓNUSZ – regisztráljon

 

Szorzók és sportfogadás
A sportesemények kínálata a Sportingbet fogadóirodánál igazán széles sok fogadási lehetőséggel minden eseményhez. Különösen a lefedettség az európai labdarúgó ligákban egy nagyon jó szinten van (persze nem hiányozhat a magyar bajnokság sem). Kínálat a labdarúgási fogadásokra nagyon remek (az elit labdarúgó ligákban választhat 80+ típusú fogadásokból).Tisztességes a lefedetség más sportágban is, mint a jégkorong, tenisz, lóverseny, a golf, vagy a rögbi és szép a kínálat a fogadásokra a kevésbé népszerű sportokban is, mint a vízilabda, biliárd és darts. A szelvényére több párbajt is írhat, vagy csak szóló párbajt.

Ha a tengerentúli sportokra öszpontoisít, akkor ne hagyja figyelmen kívül a Sportingbet fogadóirodát. A nagy lefedetség és viszonylag magas oddsok szintjén kívül nagy mennyiségű párbajt élő közvetítések által is figyelhet, amelyeket a Sportingbet az ügyfeleinek teljesen igyenesen felkínál. A fogadásoknál a tengerentúli NHL versenyre jogosult a tét visszatérítésére, ha a mérkőzés nem döntődik el rendes játékidőben.

Sporteseményeken kívül pókerre is fogadhat ( WSOP sorozat végső eredmények táblázata), a választások eredményeire, pénzügyi piacokra, esetleg rendelkezésére állnak különleges fogadások, amelyek bizonyos játékosokhoz kapcsolódnak (Neymar, Messi, Ronaldo, stb). Szorzók a sportfogadásban inkább az átlagosok közé tartoznak, jobbak az amerikai sportoknál, különösen az élő fogadásoknál éri meg ezekre fogadni.

 

Sportingbet – befizetési módok
feltöltés módja díj feldolgozási idő min. befizetés
bet365-skrill ingyen azonnal 10 eur
bet365-neteller ingyen azonnal 10 eur
bet365-visa 2,5% azonnal 10 eur
bet365-banktransfer ingyen 2-3 munkanap 10 eur

 

Be- és kifizetések
A befizetéshez a játékszámlára banki átutalást használhat, Visa és MasterCard hitelkártyákat, Paysafecard előfizetett kártyát, vagy Skrill és Neteller internetes pénztárcát. A minimális befizetés minden fizetési móddal 10 € és a banki átutalás kivételével a pénze a Sportingbet a Bet365 játékszámlájára szinte azonnal jóvá van írva. A pénz kivétele azonban valamivel tovább tart, az internetes pénztárcák által 2 munkanapig, banki átutalással 4 munkanapig tartanak. A minimális érték a pénz kivételére szintén 10 €. Az előny az, hogy minden átutalás ingyenes. Emlékezzen arra is, hogy a fogadása csak minimum 1 € értékben lehetséges.

Természetes, hogy a Sportingbet weboldal más szórakozást is kínál, ezekhez tarozik a kaszinó, élő kaszinó, póker, virtuális sportok, játékok, nyerőgépek és sok minden más. És mind ez magyar nyelvben és magyar nyelvű támogatással.