22bet és Unibet – közös jellemzők

A nagy népszerűségnek örvendő szerencsejátékok Lengyelországban is egyre nagyobb közönségre tesznek szert. A játékosoknak nem kell kimozdulniuk az otthonukról — bukmékereknek köszönhetően bármilyen helyen részt vehetnek a kedvenc játékaikban. Lengyelországban az egyik legnépszerűbb online bukméker az 1997-ben alapított Unibet. A piac fejlődésének következtében a színpadon új cégek jelennek meg, mint hu. 22bet, mely 2017 óta működik.

22bet

Sok attrakció

22bet és Unibet esetében egyaránt intuitív a regisztrálás, az új felhasználóknak nem kell semmilyen dokumentumot csatolniuk. A fiók létrehozása után áttérhetünk a pénz befizetésére, majd az eseményekre való fogadásra. Egy másik közös jellemző, amit mind a két bukmékernél figyelhetünk meg az, hogy mindkét oldalon számos attrakció áll rendelkezésünkre — a sportmeccsekre való fogadástól kezdve, hozzáférés a pénzjátékokhoz, a kaszinóra emlékeztető hagyományos attrakciókig. 22bet és Unibet egyaránt lehetővé teszi az élő fogadásokat, így a felhasználók sok izgalomhoz juthatnak a kedvenc sporteseményeik során.

Bónuszok

Az egyik fő különbség a 22 bet és Unibet között bónusz esetében figyelhető meg. 22bet ügyfelei számára egy sor különböző bónusz áll rendelkezésre — induló bónuszoktól, a hétvégi pótlékokig vagy hűségi bónuszokig. Az induló bónusz 122% egészen 300 euro erejéig.

Unibet kedvező induló bónuszt kínál (100% akár 35000 Ft), a legaktívabb felhasználói számára pedig egy hűségi programot dolgozott ki, mely bónuszokat kínál a játékokban való részvételért. A részletek itt megtekinthetők: https://en.unibet-20.com/bingo/loyalty


Lehetőségek

22bet felülmúlja az Unibetet olyan hasznos dolgok szempontjából, mint statisztikák vagy bukmékeri útmutatók. A 22bet platform -mint Bet365 – az ajánlatában sokkal több sportággal is rendelkezik, így a sportrajongók megtalálnak itt mindent, amit keresnek. Az általánosan rendelkezésre álló adatok alapján a 22bet egy sor elemzőt foglalkoztat, akik legjobb árfolyamokat biztosítanak.

 

22bet és Unibet bukmékerek számos közös jellemzővel rendelkeznek. A felhasználók számára számos attrakciót készítettek, a kiépített ajánlat pedig kielégíti minden játékos igényeit. Unibet kitűnik jó piaci pozícióval és hosszú történetével, azonban 22bet ragyogó az újdonságok körében. Érdemes megismerkedni a 22bet ajánlatával és saját körben eldönteni, hogy az új megoldások és a frissesség lendülete előnyökkel jár-e az érdekeltek számára.