Bet-at-home promóció akciók

bet-at-home

A Bet-at-home az egyik leghíresebb és legnépszerűbb bukméker a magyar piacon, és ahogyan ez látszik, a magyar játékosok megkedvelték a Bet-at-home – mint Bet365 fogadóirodát nem csak a kíváló feldolgozású honlapjai miatt, de hála a bónuszainak is, amelyeket kínál.

A belépő bónuszon kívül, amelyre jogosult minden újonnan regisztrált játékos, Bet-at-home a korábban regisztrált játékosok számára is szervez rendszeres promóció akciókot. Lássuk, milyen promóciókat kínál éppen most.

Az internetes fogadóirodák között az egyike a legismertebb promóciókból a nap nyertese. A bet-at-home, minden nap véletlenszerűen kiválaszt egyiket az 5 millió regisztrált ügyfelei közül, és ha ez az ügyfél bejelentkezik aznap a számlájára, 50 € ingyen kap! De vigyázz – ha az ügyfél nem jelentkezik, akkor másnap van a sorsolás, és a sportfogadás bónusz összege következő 50 € megnövekszik, és így tovabb, amíg a kisorsolt szerencsés nem jelentkezik a Bet-at-home számlájához. Például ma a bónusz már 650 € -ra emelkedett! Tehát, ha még nincs számlája a Bet-at-home –nál, azt javasoljuk, hogy nyisson egyet a lehető leghamarabb – holnap lehet, hogy a győztesek között lesz! Csak nem szabad elfelejteni bejelentkeznie a számlájára.

Ráadásul a Bet-at-home –nál minden hónapban fut egy promóció, amelyet Bet-at-home Betmastercup –nak neveznek – ebbe a promócióba nem szüséges semmilyen különleges regisztráció, automatikusan be van sorolva a fogadóiroda összes ügyfele. És a promoció feltételei? Ezek nagyon egyszerűek. Minden hónapban a sikeres fogadókból toborozzák a legjobbakot, amelyekre a hónap végén kiváló jutalmak várnak. Minden fogadás számítódik, minnél többet fogad és nyer, annál nagyobb előnyt szerez a többiek előtt!

Tehát, ha még nincs számlája a Bet365 -nál – regisztrálja magát – már ma is részt vehet a folyamatban lévő akciókban és a 100 € üdvözlő bónuszon kívül sokkal többet szerezhet ezekben a hosszú távú kampányokban!