Crystal Palace – Newcastle 22.02.

Labdarúgás, szombat, 2020, Február 22, Anglia, Premier League, 16:00

Mindkét csapat inkább támadó jellegű és mindkét csapatnak problémái vannak a védelemben. És mindkét csapat úgy látja az ellenfelét, hogy nyerni tudna vele. Mivel az angol bajnokság inkább a támadásokról szól, nem a védelemről, a gólok számára fogadok majd. Nézzük aprólékosabban a két csapatot néhány statisztikai adaton keresztül. Crystal Palace már 8 alkalommal nem győzött egymás után, 4döntetlent szerzett és 4 vereséget szenvedett. Minden alkalommal legalább 1 gólt kapott. Ebből a 8 párbajból hétben maximum 1 gólt adott. Ebben az évadban az egész bajnokságon a legkevesebb gólt szerezte ez a csapat, átlagban 0,88 gólt. Crystal Palace a táblázatban a 14. helyen áll 30 ponttal, 7 győzelmet és 9 döntetlent szerzett, 10 vereséget szenvedett 26 mérkőzésben. A gólaránya a legsoványabb, 23:32. Ebben a párbajban sem nem várható sok gól, mivel az utolsó 6 kölcsönös mérkőzésükben 5 alkalommal csak 1, vagy egyáltalán nem esett gól.

Newcastle az utolsó 9 mérkőzéséből 8 alkalommal nem szenvedett vereséget, hanem 2 győzelmet és 6 döntetlenet. Newcastle egy olyan csapat, amely Chelsea ellen győzelmet szerez, de azután Arsenaltól egy óriási vereséget szenved. Ez a csapat a táblázatban a Premier leaguen a 13. helyen áll 31 ponttal éppen Crystal Palace előtt, 8 győzelmet szerzett, 7 döntetlenet és 11 vereséget szenvedett. A gólaránya 24:40. Idegenben 13 párbajban 11 pontot szerzett 3 győzelemért és 2 döntetlenért, 8 vereséget szenvedett itt. Ez a gólaránya pedig 12:28, tehát a legtöbb gólját idegenben kapta. Ebben a táblázatban a 15. helyen áll. Decemberben ez a két csapat találkozott Newcastle stadionján, ebben a mérkőzésben Newcastle, mint házigazda 1:0 győzelmet szerzett. Tehát a gólokból itt sem volt sok, csak a minimum.

Mit fogadni abben a mérkőzésben, ez itt a kérdés. A gólok száma nagyon sovány mindkét csapat esetében, itt-ott esik sok gól, de ez minden. Ez is csak akkor, ha erős csapatokkal játszanak, és nem minden alkalommal. A győztes fogadni kockázatos. De mégis csak a gólokra fogadok, talán 1,5 esik a mérkőzésen.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál  1,50

source: www.apostas-pt.com/category/prognostico/premier-league/