Egy vagy több eseményre érdemes fogadni?

Bet365 fogadóirodánakBiztosan sok játékos felteszi a kérdést, hogy egy mérkőzésre vagy több mérkőzés kombinációjára fogadjon-e? Ha ezt a kérdést tisztán logikai szempontból vizsgáljuk, a válasz nagyon egyszerű.
Vegyünk például két teniszmérkőzést. Mindkét mérkőzést egyenrangú játékosok játszák, egyik sem esélyesebb a másiknál. Mivel a győzelem esélye mindkét játékos esetén egyforma, a szorzónak – ha győzelmükre fogadunk – 2,0 kellene lennie. A Bet365 fogadóiroda azonban szintén keresni akar, ezért győzelemre való fogadás esetén a szorzó 1,85. Ebből kifolyólag, ha a mérkőzés két egyforma eséllyel induló játékos között zajlik, és 10 EUR-t teszünk bármelyikük győzelmére, helyes tippelés esetén nem 20 EUR-t kapunk, hanem 18,5 EUR-t.  A fogadóiroda haszna ebben az esetben tehát 8,1%.

Egészen másképp alakul a helyzet, ha egy szelvényre két mérkőzést teszünk. Mivel az esély egyforma és az eredményeknek csak négy kombinációja lehetséges ( 11, 12, 21, 22), minden feltett 10 €- ért minden szelvényre 40 €-t kéne kapnunk. Ez azonban nem fordul elő. A Bet Clic fogadóirodának minden át van gondolva és a nyeremény ebből a dupla kombinációból 34.225 €. A fogadóiroda haszna hirtelen 8,1% -ról 16,84% – ra nő.
És most képzeljük el, hogy van néhány szelvénye, melyen több mérkőzésre fogadott.  Ebben az esetben a Bet365 fogadóiroda haszna az egyes szelvényekhez hozzáadott mérkőzésekkel nő.

Ezen túlmenően, a több mérkőzésre való sport fogadás egy szelvényen belül nagyon kedvező helyzetet jelent a fogadóiroda számára. A több haszonra való esély (a fogadóiroda nyereménye) – minden hozzáadott mérkőzéssel gyarapodik, ugyanakkor a mi esélyünk a nyereményre minden egyes hozzáadott mérkőzéssel csökken. Természetesen, a fenti feltevések csupán matematikai számítások, az élet sok meglepetést hozhat, mégis hasznos  tudatosítani, hogy a bukmékernek kezdettől fogva mekkora előnye van velünk szemben.  Ezért a játékhoz rendszerre, rendszerességre, és egy kis szerencsére mindenképpen szükség van.