Kezelési költség – a játékosok legnagyobb ellensége

live gameA kezelési költség egy olyan tényező, amit a játékosok gyakran figyelmen kívül hagynak, habár nagymértékben befolyásolja a fogadásokból származó nyeremények nagyságát. Elsősorban ez azért van így, mert viszonylag kis összegekről van szó, melyek azonban idővel hatalmas összeggé nőhetnek, és így az egyébként nyerő játékosból vesztes játékost eredményezhetnek – és ezt sajnos sok játékos egyáltalán nem tudatosítja.

Mi is ez a kezelési költség?

Ez a tét 5-10%-a, amit a fogadóiroda a befizetett összegből szolgáltatásaiért von le. Ha tehát a tét 100 euró, akkor az adott fogadóirodának további 5-10 euró díjat fizet, vagyis az Ön reális tétje 100 euró helyett 110 euró. A megfizetett díj természetesen nem számítódik bele a sportfogadási összegbe, ezt a pénzt nyereség esetén sem látja viszont.
Ezután a rossz hír után következzen egy jó hír is – vannak ugyanis olyan fogadóirodák is, amelyek ügyfeleik számára a legmagasabb komfortot biztosítják, így eltekintettek a kezelési költségektől is.

Mennyivel leszek jobb helyzetben, ha elkerülöm a kezelési költség kifizetését?

Képzelje el, hogy egymás után többször mindig ugyanolyan két fogadást köt (mindkettőt 10 euró értékben). Ha közülük csak az egyikért fog 10% díjat fizetni, a másikért nem, minden egyes fogadásnál, akár nyer, akár veszít, 1 EUR levonásra kerül.

10 ilyen fogadás után az olyan játékosnak, akinek nem kell díjat fizetni, 10 euróval több marad a zsebében, ami egy következő fogadásra elegendő. Hosszú távon, tegyük fel 100 tét után, 100 eurós előnyünk van azokkal szemben, akik díjakat fizetnek, ami következő 10 tétnek felel meg.

Ez azonban korántsem minden, ha ugyanis továbbra is 10 eurót teszünk fel egy fogadásra, akkor azonkívül, hogy 100 tétnél 100 eurót spórolunk, 10 plus lehetőséget Bet365 kapunk, hogy ezt a pénzt nyertes fogadások által megsokszorozzuk. Vagyis ez a különbség az adott játékos tudásának függvényében igazán jelentős lehet.

A jó játékost könnyű felismerni, mert nem szórja a pénzét, és nem fizet felesleges díjakat. Ön se legyen ostoba, körültekintően válassza ki, hol köt fogadást.

More: lance.com.br