A legjobb fogadóiroda

Minden játékos már biztosan önmagától sokszor megkérdezte, hogy melyik fogadóiroda a legjobb. A válasz erre a kérdésre nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Sok adatot szükséges figyelembe venni, amelyek alapján kell levonni a következtetéseket. Minden online fogadóiroda valamelyik részében megpróbal egy kicsit a konkurrensei előtt lenni. Vagy a kínálata szélességének, vagy magasabb szorzóinak hála. Nézzük tehát a legfontosabb kritériumokat, és elemezzük őket. Szóval, mi a fontos. Az üdvözlő bónusz, kínálat, szorzók, élő közvetítések.

Üdvözlő bónusz

b365Ebben a dologban a bukmékerek kínálata nagyon sokoldalú. Nem mindig, amit a fogadóirodák bannerjein látunk, a teljes igazság. Sok, főleg a kevésbé ismert fogadóirodákból, néhány száz eurós üdvözlő sportfogadás bónuszra csalogat. De gyakran, amikor tovább olvassa a bónusz feltételeit, megálapítjuk, hogy bár kap néhányszáz eurós bónuszt, de például csak az első betét 25 % -át. Tehát hogy megkapjuk az ígért 200 € bónuszt, közvetlenül az elején 800 € kell behejezni a számlájára.

Egy másik fontos szempont az, hogy ez egy olyan Bet365 bónusz, ami automatikusan hozzáadódik a játékos számlájára, vagy egy úgynevezett “caschback”, amikor először be kell helyezni a pénzt a számlára, fogadni, és ha veszít, csak akkor kapja vissza a tét összegét.

Célszerű azt is megállapítani, hogy hány alkalommal kell a bónuszt megfordítani, Milen szorzóval, azelőtt, ahogyan ki akarjuk magunknak fizettetni a megnyert pénzt. Ebben is sokszor nagy külömbségek vannak. Sokszor, miután áttanulmányozzuk a körülményeket megállapítjuk, hogy a bónuszt akár 6 –szor is tétbe kell tenni legalább 2,0 szorzóval.

Ezért, figyelembe véve a fenti szempontokat, véleményünk szerint, a legjobb üdvözlő ajánlata jelenleg a Bet365 van. 50 euró automatikusan a játékos számlájára van írva, azonnal azután, hogy befizette a pénzt – csak be kell adni a bónusz kódot, amely az e-mailre érkezik. A feltétel 3 – szor tétbe tenni a bónuszt + a betétet, a minimális szorzó 1,50. A bónusz feltételeket az élő mérkőzéseken is lehet teljesíteni.

Hitelesség és felhasználói támogatás

b-a-h

Sok fogadóiroda van az interneten, de csaknéhány a legjobbakból. Az elemzésnek, amelynek a legjobban lehet hinni, fontos a történelme, hogy mennyi ideig van a piacon, mennyi játékosa van, és a felhasználók támogatása. A legnagyobb és a legrégebbi fogadóiroda, amely a kezdetétől fogva szakosodott a magyar játékosokra, kétségtelenül a Betclic. Ez a fogadóiroda a kezdete óta magyar nyelven is működik és teljes támogatást nyújt magyar nyelven. Az előnyei közé nem csak a hitelessége és a kiváló weboldalai tartoznak, hanem az a tény is, hogy itt több, mint 6 millió ügyfél fogad. A Bet-at-home üdvözlő bónusz is az egyike legjobbakból – minimális feltételei az átforgatásra (6x) itt minden új játékosra akár 100 euró vár!

Ajánlat

b365

Itt a páratlan vezető már hosszú ideig ismert. Semmi más fogadóirodának nincsen annyi mérköőzése, sportága, fogadások ajánlata, mint a Bet365 –nek. Ugyanakkor el kell ismerni, hogy sok fogadóiroda jelentősen javította az ajánlatát. Különösen az Unibet és az Expekt. Azt is meg kell jegyezni, hogy minden bukméker szakosodik valamilyen sportágra, amelyben igyekszik a legjobb lenni. Például ha szeret fogadni a svéd hoki bajnokságra, nem talál jobb ajánlatot, mint az Unibetnél, a Portugal foci bajnokság ( egészen a 3. ligáig) petig a Betclic szakterülete.

Szorzók

Szorzók, ez az, ami a legfontosabb a játékos számára. Azonban mint összpontosítani, hogy melyik fogadóirodánál a legmagasabbak a szorzók, jobb megkérdezni, hogy melyiknél legalacsonyabb a fogadási marzs. Csak azért, mert ez dönt a szorzók értékéről. A hagyományos bukmékerek között, akik össze vannak hasonlítva különböző értékelésekben, a helyzet elégé kiegyensúlyozott. Ez legjobban a tenisz mérkőzéseken látszik. Ha egymással szembe két kiegyensúlyozott játékos játszik, akkor az oddsok általában 1,85-1,85 értékben oszcillálnak. A különbségek az egyes bukmékerek között, mint a Bet365, Unibet, Bet-at-home jelentéktelenek. Egyetérthetünk abban, hogy a marzs a bukmékerek többségénél tehát nagyon hasonló.Létezik azomban egy bukméker, amely nagy büszkesége a magas oddsok. PinnacleSports.A kínálatában nem találunk semmi bónuszt, promóció akciókat, stb. De sehol máshol olyan magas szorzókat. PinnacleSports fő ágazata az ázsiai fogadások és az ázsiai hendikepek. Ugyanaz a tenisz mérkőzés, amely szorzója 1,85 – 1,85 lesz más fogadóirodáknál, Pinnaclenél 1,95 – 1,95 lesz. Ennek a fogadóirodának nagyon magas határértéke van, és éppen ezért nevezik profik fogadóirodájává. Bárki, aki magas szorzókkal akar fogadni, előbb-utóbb itt köt ki.

Élő közvetítések

b365

Általában élő közvetítés sok fogadóiroda kínálatában megvan. De itt is van egy egyértelmű vezír. Regisztrálással a Bet365 –be automatikusan hozzáférést kap a legnagyobb sportcsatornához élő közvetítésekkel, amelyet csak el leeht képzelni. Itt lehet nézni a közvetítést labdarúgó-mérkőzésekről számos európai, ázsiai, észak és dél amerikai ligákból, az NHL-ről, NBA meccsekről. Nehéz megemlíteni minden sportágat és ligát. Mindent össze lehet foglalni egy mondatban – sehol sem talál több mérkőzést, mint a Bet365 platformon. Tehát tekintettel erre, egyértelmű vezető a Bet365. De ez természetesen nem azt jelenti, hogy a többi cég sokkal rosszabb. Mint már korábban említettük, mindegyiknek van valami, amire szakosodik. Ezért érdemes kipróbálni mindegyik kínálatát, mert minden játékos más, és más részleteket és kritériumokra koncentrál.