Hogyan nyerjen pénzt sportfogadással?

taxEnnek a cikknek nem az a célja, hogy kimerítő mentális folyamatokkal vesztegesse idejét, melyek összetettsége meggátolja abban, hogy teljes mértékben élvezze a bukmékerrel való együttműködést. Sokan Önök közül már tapasztalt játékosok, akik értik a sportfogadás alapelveit. Ebben az esetben ez a cikk csupán képességeik megítélésében és fejlesztésében segíthet.

Olyas valami ez, mint az autóvezetés. Ahhoz, hogy letegye a vizsgát, és megkapja a jogosítványt, ügyelnie kell a tankönyvben feltüntetett utasítások betartására, a vizsga letétele után pedig ismeretei állandó hasznosításával folytatni kell készségei fejlesztését a gyakorlatban. Nincs mit áltatni magunkat, a gyakorlatban – gyakran öntudatlanul – rossz szokásaink is rögzülnek. A fogadási módszerek terén is állandó jelleggel rossz szokások fokozatos kialakulásának vagyunk kitéve. Ha emellett a bankrollja érintetlen marad, és teljesen figyelmen kívül hagyja őket, tétjeinek általános hatékonysága csökken.

Ismerje meg ellenfelét. Legyen az bárki, akár újonc a sportfogadás terén akár nem, ismeretlen bukmékerrel való fogadás minden esetben egyenlő az öngyilkossággal. Egyszerűen ostobaság fogadni egy olyan irodában, ahol a játék előtt legalább a cégszabályzattal ne ismerkedne meg. Saját esélye megítéléséhez ajánlatos minden valószínűséget megvizsgálnia.

Ismerje meg saját magát. Fontos ismerni saját erős és gyenge pontjait – annak érdekében ugyanis, hogy sikeres legyen a sportfogadás terén, mindenekelőtt saját magával szemben kell őszintének lennie. Hasonlítsa össze a két kijelentést: 1.”Részeg vagyok” és 2. “Hát, egy kicsit be vagyok csípve” – olyan esetben, ha alig áll a lábán, a másik kijelentés önámítás. Az ilyen hozzáállás teljes mértékben kizárja a győzelemre való törekvés lehetőségét. Sokan úgy vélik, hogy többre képesek, mint a valóságban, és ez alól a Bet-at-home sportfogadásai sem képeznek kivételt. A magáról feljegyzett részletes jegyzetek szemmel tartása az egyetlen módja, hogy objektív és valós képet kapjon saját magáról. Ez nemcsak a nyertesekre érvényes, hanem azokra is, akik egyelőre veszteni szoktak.

A sikeres sportfogadás titka az átfogó, pontos és részletes jegyzetekben rejlik. Tévedésnek számít csak a saját emlékezőtehetségére támaszkodni.

Mindenkinek, aki bele szeretne vágni a sportfogadásokba, kezdetnek a “fogadások szimulációját” ajánljuk. Kiválaszthat egy tetszőleges eseményt, sőt mi több, fogadásokat is köthet, de közben nem reális pénzt fog használni, hanem azt cukorka papirkákkal, hamis pénzzel Bet Clic helyettesíti. Ennek köszönhetően megismeri saját erősségeit és gyenge pontjait anélkül, hogy a kemény munkával megkeresett pénzét kockáztatná. Ha sikerül a tippje, egész biztosan nem egyszer felsóhajt: “Hát igen, ha valódi pénz ellenében fogadnák, mennyit nyernék…” De nem érdemes saját nyereségvágyának áldozatául esni, sokkal többet fog ér majd, ha véghezviszi, amibe belefogott.

Érdemes továbbá figyelmet fordítani a sportfogadások mennyiségére, amelyeket kötött. Olyan emberek, akik 2-3 sportágban képesek egyszerre sikeres fogadásokat kötni ritkák, mint a fehér holló. Szinte lehetetlen figyelembe venni a sikeres fogadáshoz szükséges összes szempontot, amennyiben egyszerre több különböző sportágat is elemezni szeretne.

Mindenesetre, eleinte egy-két sportágra összpontosítson, és idővel majd rátérhet egy következőre is. Ha sikeres játékos szeretne lenni, ne hamarkodja el a dolgokat, csak szépen fokozatosan haladjon előre.