Unibet promóció akciók

unibet

Az Unibet skandináv cég egy következő a bukmékerekből, amely az ügyfelei számára különféle promoakciókat készít. A játékos mindenről emailban van tájékoztatva, de gyakran ezek az információk elkerülhetik a figyelmét, ami kár, mert sokat közülük érdemes kihasználni. Ebben a pillanatban készen állnak a sportfogadás bónuszok az Euro selejtező alkalmából. Elég, ha mint egy regisztrált játékos beíratkozik a résztvevők névsorába. Ha nem rendelkezik számlával az Unibetnél, regisztrálja magát, és akkor kihasználhatja a promóakciókat.

Gyakran előfordul, hogy a szelvényen egy meccs elszökik. Ebben a Unibet bónusz ajánlatban az Unibet vissza adja a tétet a párbajra, ha éppen ez az egyetlen tipp lesz rossz a végső fogadószelvényen. Az egyetlen feltétel az, hogy a szelvényen legalább 4 mérkőzés legyen, és ezek között a Magyarország – Finnország mérkőzés. Fogadást legalább 10 € értékben kell kötni és az Unibet 30 € értékik téríti vissza a fogadásokat.

Egy másik népszerű promóakció az úgynevezett “biztos 90 + …”. A promóakció példátlan népszerűségeért, amely az utolsó foci VB-n zajlott, ez a promóakció az egész szezonban kitart. Az Unibet visszatéríti a vesztes fogadásokat egészen 100 euróig a Bajnokok Ligája mérkőzéseire, UEFA Kupa és a Premiér Liga meccseire, ha pontos eredményre fogadunk, vagy az eredményre félidő/végeredmény, az első és az utolsó gólszerzőre, és az esetben is, ha a gól a hosszabbításban esik.

A promóakciókból példátlanul sok van, említsük meg még a népszerű “Live betting championship”, ahol lehet nyerni egy utat a londoni döntőbe teljesen fedett költségekkel néhány ezer font értékben. Ezen kívül 8000 euró az első díj!

Ezért mindenképpen érdemes tagja lenni az Unibet közösségnek és regisztrálni magát ebbe a fogadóirodába. More on: uni-no.com