William Hill

william-hill-logo A William Hill márka a szerencsejáték világában már évek óta ismert. 1934-ben, amikor a cég először kínálta a fogadást lóversenyre, a népszerű cég elkezdte írni a történetét, amely sok szórakoztató szolgáltatást kínál. William Hill tehát elkezdette az igazi fogadást és idővel az ajánlata kiterjedett a szerencsejáték ipar minden formájára.

Az internet érkezésével, persze, kezdett kialakulni az online szerencsejáték, és ma a William Hill márka alatt kipróbálhatjuk a pókertermet, bingót, online sportfogadást és nem utolsósorban az internetes online kaszinót. Éppen a William Hill a tesztünk alanya, amely alaposan megvizsgálja az összes lényeges szempontot.

 

William Hill bónusz – 100% az új játékosok részére
bónuszok fajtái első befizetési bónusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 10000 Ft
bónusz megadása automatikusan
bónusz megszerzésének feltételei az első fogadás elvesztése esetén
William Hill – 100% BÓNUSZ – regisztráljon

 

Ennek a platformnak nagy népszerűsége a cég átfogó koncepciója miatt van. Ez a sokéves tapasztalatait használja ki a szerencsejáték területén és az ügyfeleinek jó minőségű szoftvert kínál, egy teljes hűségprogramot, egy jól működő támogatást és az új ügyfelek számára készített bónusz ajánlatot.

Jó minőségű és problémamentes szoftver az alapja minden internet kaszinónak. A William Hill Casino programi háttere a Playtech társaság által volt kifeljesztve, amely a globális szoftver piac élére sorolódik az online szórakozás terén. Grafikailag rendezett környezetben az ügyfeleinek sok hasznos funkciót kínál, de főleg sok játékot több kategóriában.

Willhill_webA legnépszerűbb játékok közé soroljuk a rulett különböző típusait, kártya játékokat, mint a blackjack vagy a póker variációi, és természetesen a játékosok szeretik kipróbálni a rengeteg játékgépet és a videojátékokat. Több, mint 150 játéknak kiváló grafikai és hanghatásai tulajdonságai magas szinten vannak, de ez szerencsére nem növeli a hardver követelményeket a programra. A William Hill minden termékét kékszínskálába mutat be és kellően megkülönbözteti őket a konkurrenciától. Minden bemutatott funkció egy flash változatot is kínál az internetes böngészők számára, amely működik letöltés nélkül is.

Hogyan lehet pénzt befizetni?

Az internetes pénztárcák széles körét kínálja, mint a Click2Pay, Click & Buy, Neteller, PayPal, Skrill, Webmoney, Entropay, Instadebit, vagy a készpénz nélküli fizetési módot, mint a Paysafecard és Ukash. A mindegyik megemlített szolgáltatás az ügyfél pénzügyi összegét 15% -al növeli.

Mintegy 10% -al növeli a betétet a pénf befizetése Visa és a MasterCard bankkártyával. Ez az állandó bónusz ajánlat nagyon barátságos és ezen kívül nem befolyásolja a leírt előnyöket az alábbiakban.

 

William Hill – befizetési módok
feltöltés módja díj feldolgozási idő min. befizetés
bet365-skrill ingyen azonnal 10 eur
bet365-neteller ingyen azonnal 10 eur
bet365-visa 2,5% azonnal 10 eur
bet365-banktransfer ingyen 2-3 munkanap 10 eur

 

A bónuszok mennyisége és minősége az első csábítása minden internetes kaszínónál. William Hill már régóta sorolja magát a nagyvonalúbb társaságok közé, ráadásul az ajánlata fokozatosan van beosztva, tehát az ügyfelek a különböző szintű rendelkezésre álló forrásokkal is választhatnak. Az alapokhoz tartozik a First Deposit Bonus, amely elnevezéséről világosan látható, hogy az első befizetés növeléséről van szó.

Már a regisztráció során az ügyfél választhat a négy lehetőség közül, amelyek különböznek nem csak a bónusz összegével, de a feltételek teljesítésével is. A közös követelményekhez tartozik a betett pénzösszeg és bónusz teljes elfogyasztása fogadással, és mindez tizenkétszer. Más szavakkal, az ügyfélnek a betett pénzét és a megnövelt összeget néhányszor tétbe kell tenni, különben a bónuszt nem kapja meg. Azonnal a regisztráció után és a játék program kinyitása után az ügyfél élhet a lehetőséggel befizetni a pénzeszközeit a játékszámlájára és a kiválasztott összeg szerint jut a bónuszához.

Partners: William Hill – apuestas en vivo