Betclic

Betclic egy gibraltári székhelyű online fogadóiroda, amely számos lehetőséget kínál a sportfogadás, szerencsejáték, póker és kaszinó terén. A cég tevékenységét a gibraltári szabályozó hatóság ellenőrzi.
Ha Ön sportrajongó és barátaival szeret különböző mérkőzések eredményeire fogadni, a Betclic tökéletes választás.

Betclic 20 000FT bónusz – regisztráció »
Nemcsak pénznyereményt kínál a helyes tippért, hanem egy sporton belül  a sportesemények változékonyságát, továbbá speciális fogadások széles skáláját és annak kombinációit is. Az élő fogadás mindvégig megfelelő feszültséget biztosít , hiszen a szorzók a kiválasztott esemény kimenetele szerint módosíthatóak.

Betclic bónusz – 20000 Ft az új játékosok részére
bónuszok fajtái első befizetési bónusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 20000 Ft
bónusz megadása automatikusan
bónusz megszerzésének feltételei Első fogadás elvesztése esetén
BETCLIC – 20000 Ft BÓNUSZ – regisztráljon

Sportfogadáson kívül a Magyar Betclic – mint Bet365 – a legnépszerűbb és mindemellett rendkívül dinamikus online póker szoftverrel büszkélkedhet. A kaszinóban klasszikus játékokat talál a Blackjacktől a Rulettig. A játék részleg további szórakoztató játékot kínál, mint a legújabb típusú játékgépek vagy a technikailag tökéletes video póker.

Biztonság és a lehető legjobb fogadási körülmények garantálása érdekében Betclic az ágazat legjobb cégeivel működik együtt a világon: a banki szolgáltatásokat  Barclays és NatWest biztosítja, számítástechnikai rendszere és adatai a Dell szerveréről származnak, és a Fortinet Firewall rendszer által védettek , az SSL titkosítást pedig a Thawte nyújtja.

Regisztráció. A Betclic játékos számla nyitása egyszerű és teljesen ingyenes.  A jelentkezési lap egy kis személyes kérdőívre hasonlít, melyben általános információkat (név, cím), valamint az Ön azonosító adatait (Betclic név, jelszó, biztonsági kérdés) kell megadni. Természetesen egyet kell érteni Betclic felhasználási feltételeivel. A Betclic regisztráció kizárólag 18 éven felüliek számára lehetséges. A regisztrálást követően  hozzáférhetőséget nyer Betclic összes oldalához.

Betclic – befizetési módok
feltöltés módja díj feldolgozási idő min. befizetés
bet365-skrill ingyen azonnal 10 EUR
bet365-neteller ingyen azonnal 15 EUR
bet365-visa ingyen azonnal 100 EUR felül – 0%, egyébként – 2%
bet365-banktransfer ingyen 2-3 munkanap 1500 Ft

Játékos számla.  A regisztrációt követően töltse fel a számlát a rendelkezésre álló lehetőségek egyikének kiválasztásával.  Ilyen pl. a hitelkártya, banki átutalás, e-pénztárca, vagy más engedélyezett módszer. Az első feltöltés minimális értéke 10 EUR, ugyanez vonatkozik a további feltöltések értékére is.

Minden egyes hitelkártyával történő feltöltés esetén, melynek értéke nem haladja meg a 100 EUR, a cég 2% kezelési költséget von le. Kezdő bónuszként a Betclic 40 EUR nyújt a Betclic Sport fogadásokra, 500 $ kezdő Betclic bónusz a Betclic Portugal valamint 100 EUR a Betclic Kaszinó kipróbálása esetén. A nyeremény kifizetése bankszámlára illetve  hitelkártyára történik.