Everton – Bournemouth 13.01.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Január 13, Anglia, Premier League, 15:15

Vasárnap folytatódik a Premier League 22. köre, benne Everton találkozik Bournemouth csapatával. Everton jelenleg a táblázat 11. helyén áll, és a csapat vezetősége, úgy mint a rajongói is, szeretnék, ha feljebb kerülnének. A csapat eddig 27 pontot szerzett 7 győzelemért és 6 döntetlenért, a pontjait 8 vereségben veszítette. A csapat gólaránya nagyon kiegyensúlyozott 31:31, ami pontosan 3 gólra mutat átlagban egy párbajban. A csapat jelenlegi formája nem a legjobb, mivel 5 párbajból csak egyetlenben szereztek győzelmet, Burnley stadionján 1:5, másképen csak 4 vereséget szenvedtek. De meg kell jegyezni, hogy ez várható volt, mivel Manchester City és Tottenhammal játszottak. De Everton habozott az utolsó 2 körében is Brightonban 1:0, majd otthon Leicester ellen is 0:1. Így Everton az utolsó két körben nem szerzett egy gólt sem, és ez Everton rajongói számukra nem szokásos dolog.

Bournemouth a 12. helyen áll a táblázatban 27 ponttal 8 győzelemért és 3 döntetlenért, 10 alkalommal szenvedett vereséget. . A csapat gólaránya 31:40, ami 3,4 gól egy párbajban. Ezt erősítették az utolsó körben is, amikor Watfordot vendégelték, amiből már a félidőben 3:3 volt az eredmény. Ezzel az eredménnyel fejeződött be a párbaj. A csapat azelőtt Manchester Uniteddel szenvedett vereséget 4:1, és Tottenham stadionján 5:0. Így a csapat az utolsó 3 párbajában 12 gólt kapott, ami 4 gól átlagban 1 párbajban. Bournemouth egy olyan csapat, amely játéka stílusa támadó jellegű, olyan esetekben is igyekezik támadni, amikor erősebb ellenfél áll vele szemben. Ezért most várható lesz, hogy szeretné kijavítani a hírnevét az utolsó 2 veresége után, amelyekben nem szerzett egy gólt sem.

Gondolkodok nagyon azon, hogy milyen fogadást is választok, mivel több lehetőség is valószinű. Szimpatikusnak tűnik a lehetőség, hogy mindkét csapat gólt szerez, illetve a gólok számára, hogy legalább 2,5 gólt látnak a nézők. És talán nem olyan nagy a kockázat a fogadásra, hogy Everton fog győzni, ha bebiztosítjuk a fogadásunkat a döntetlen ellen.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,67

 

Everton – Bournemouth 13.01. 5.00/5 (100.00%) 1 vote