Wolfsburg – Freiburg 22.09.

Labdarúgás, szombat, 2018, Szeptember  22, Németország, Bundesliga, 15:30

Szombaton a német Bundesliga 4. körében Wolfsburg is találkozik Freiburggal. Ez a két csapat a táblázat ellenkező oldalain áll. Míg Wolfsburg az új évadban úgy működik, mint egy jó gépezet, az ellenfele éppen az ellenkezője. És szombaton sem nem látok nagy reményt a javulásra.  De nézzük közelebről a két csapatot. Wolfsburg tavaly szörnyű időszakot élt át. Már a dolog úgy nézett ki, hogy kiesnek a Bundesligából. De a pótselejtezőn rákapcsoltak és semmit sem hagytak a véletlenre. Azóta, mint ha egészen más csapatot figyelnénk. Nagyon jó minőségű előkészítő párbajokat játszottak, olyan csapatokkal, mint Ajax, Lyon, Norwich, vagy Napoli. Ezekből a csapatokból csak Lyontól szenvedtek vereséget 1:2 aránnyal. Ezután a Bundesliga első körében Schalket verték meg otthon 2:1. A győzelemről csak a 94. percben döntött Ginszek. Majd az erős Leverkusen stadionjára utaztak, ahol 1:3 győzelmet szereztek. A harmadik körben otthon Hertha Berlin ellen a kidolgozott esélyeit nem tudta valósítani gólokra, így a pontoszkodással kellett nekik megelégedni, ezt a 93. percben Mehmedi biztosította.

Wolfsburg az első párbajokban olyan csapatokra talált,amelyek tavaly a táblázatban az elején voltak, óriási minőséget mutattak, ezt talán Freiburg ellen is mutatják majd, aki tavaly csak-csak hogy a versenyben maradt és az idén hasonló gondokkal fog harcolni, mivel 3 kör után csak 1 pontja van, amikor otthon Stuttgart ellen 3:3 döntetlent harcoltak ki. A másodikban Hoffenheimbe utaztak, ott a házigazda győzött 3:1 eredménynel, az első körben pedig Frankfurttal 0:2 vereséget szenvedtek. Tavaly Freiburg volt a második legrosszabb csapat idegenben, csak 9 pontot szerzett ott 17 párbajban és 39 gólt kapott. Az idén hasonló forgatókönyvet várunk.

A vendégek sok hibát követnek el a pályán, elsősorban a védelemben, a formájuk ismét szörnyű, talán a gólokból láthatunk többet is. Én a házigazda győzelmére fogadok, a szorzók a bukmékereknél elégé tisztességesek. Nem hiszem, hogy a vendégek tudnának meglepni minket.

A  mi tippünk: Wolfsburg győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,78

 

Wolfsburg – Freiburg 22.09. 5.00/5 (100.00%) 1 vote