Sundsvall – IFK Göteborg 27.05.

Labdarúgás, vasárnap, 2018, Május 27, Svédország, Allsvenskan, 15:00

Vasárnap a svéd Allsvenskan 11. köre vár a rajongókra, benne játszik Sundsvall Goteborg ellen is. Sundsvall az idén egészen jó eredményeket mutat és gólok is esnek a párbajaikban. A héten ugyan vereséget szenvedtek Noorkoping ellen 0:1 arányban, de azelőtt 5 párbajt nyertek meg egymás után, bennük legalább 2 gólt szereztek minden alkalommal. Az utolsó hazai párbajai győzelmekkel végződtek, Elfsborg ellen 2:1 arányban és  Brommapojkarnaval 3:0 arányban. Szintén egy szoros vereségük volt az erős Ostersund-al 2:3 aránnyal. A gólokat Gall és Halleniuse osztogatják, mindegyikük 5-5 gólt szerzett, és ebben a találkozóban sem nem fognak hiányozni. Sundsvall mögött van már a párbaj az első Hammarby stadionján, ahol szoros 3:4 vereséget szenvedtek. Ahogyan ez látszik, a csapat tud gólokat szerezni az elit csapatokkal is. Az utolsó kölcsönös mérkőzés Goteborg-al Sundvall győzelmével végződött 3:0 arányban idegenben. Hosszú távon a gólokból nincs hiány, ha ez a két csapat játszik.

Goteborg nagyon hasonlóan áll, mint az ellefele, a táblázatban a 10. helyen áll 1 ponttal Sukdsvall előtt, de 1 párbajjal többet játszottak. A héten otthon Djugardentől 1:3 vereséget szenvedtek. Ez a csapat párbajaiban is sok a gól, az idén Malo-val 2:1, Ostersund-al 1:2, Stockolm-al 0:2, vagy Trelleborgs-al 3:1 arányban. A csapatokat a táblázat aljáról vereséggel tudja megajándékozni problémák nélkül, de ezek a csapatok is tudnak neki gólt beadni.  Sundsvall számára egy hasonló ellenfél, mint Djurgarden, amelytől vereséget kapott, sőt, még idegenben is játszanak. Goteborg hasonlóan, mint az ellenfelük, elég jól játszik elül, ahol gólokat tud szerezni, de egyúttal sok gólt is tud kapni. Átlagban a svéd versenyen sok a gól, mivel a védelmek elégélyukasak. Nem kivétel Göteborg sem.

Sudsvall otthon jó eredményeket mutat és sok gólt szerez, tekintettel ahoz, hogy Hamarbynak is 2 gólt adtak, hasonló eredmény most sem lenne valószínűtlen.

A  mi tippünk: több mint 2,5 gólt szerez a két csapat a párbajban – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,07

 

Sundsvall – IFK Göteborg 27.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote