Sarpsborg 08-Start 29.7.

Labdarúgás, péntek, 2016  Július 29, Norvégia, Tippeligaen, 19:00

Sarpsborg 08 jelenleg a szép 6. helyen van, ami nagy javulás a tavalyi szezonhoz képest, amikor a 11. helyen végeztek. A számláján 28 pont van, a mérleglése 8-4-5, 21:20 gólaránnyal. Az utolsó fordulóban megleptek, idegenben a kinlódó Molde stadionján szoros 0:1 eredménnyel győztek. A csapat formája jelenleg kiváló. A hazai párbajokban 4-3-1 a mérleglése, 10:2 a gólaránya, és otthon 15 pontot szerzett.  A csapat támaszai közé tartoznak Kristinn Jónsson, jelenleg Island válogatott tajga, valamint Anders Trondsen, a norvég válogatott tajga, Pal Alexander Kirkevold és Kristoffer Tokstad. A veselme kiválóan működik, azt mužatka az utolsó 5 hazai párbajok gólaránya, nem kaptak egyetlen gólt sem, kilencet pedig megszerzett. Ezekben a párnajokban a legroszabb eredmény a döntetlen volt, továbbá már csak 4 győzelem.

Start Kristiansand egy elveszett eset, már most az utolsó helyre van itélve a bajnokságon. Ugyanis 17 párbajban csak 7 pontot tudott szerezni. Utoljára python szenvedett vereséget akkor az utolsó előtti Valerenga csapatától 2:4. A nyári szünet után  Start  4 párbajban csak 1 pontot tudott szerezni. A mérleglése 0-7-10, a gólaránya pedig siralmas 14:37! Az újonc szerepével egyáltalán nem bírkózott meg, valószinűleg a közvetlen kiesés vár a csapatra. A bajnmokságon a csapatnak van a legroszabb védelme és támadása is. A csapat támaszai közé tartoznak Dulee Johnson, Libériai válogatott tagja, Tapio Heikkilä és Espen Börufsen

A házigazda lesz a győztes. Még a szorzók is kibírhatóak, lehet velük fogadni. A hazigazda oldalán van a minőség, elégedettség. Míg Sarpsborg 08 otthon erős, Start idegenben csak kínlódik, egyáltalán nem sikeres, 6:13 idegenben a gólaránya. A jelenlegi forma is a házigazda oldalán jobb. Az egymásközti párbajokban 7-3-5 a mérleglés a házigazda javára. Ha csak nem történik csoda, amit nem igazán hiszek, akkor fogadhatnak bátran a házigazdára.

A  mi tippünk: Sarpsborg 08 győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,38 szorzóval.

Rate the review