Real Madrid – San Sebastian 06.01.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Január 06, Spanyolország, La Liga, 18:30 

Egy rövid szünet után a La Liga is vissza tért, már a 18. körét járja, benne találkoznak Real Madrid San Sebastiannal. Sociedad nem a legjobb időszakában van, mivel jelenleg a táblazat 15. helyén kuporognak 19 ponttal és 18:20 gólaránnyal, 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és 8 vereséggel 17 párbajban. Az utolsó 5 párbajból 4 alkalommal szenvedtek vereséget egymás után és már csak Espanyol van rosszabb formában. Az utolsó körben otthon Alaves csapatával szenvedtek vereséget 1:0 eredménnyel.Idegenben a mérlege 4-1-4. Az utolsó 2 bajnoki párbajában nem szerzett egyetlen gólt sem.  Egy szóval Sociedad nagyon rossz formában van.

Real Madrid az utolsó körben Villareal stadionján 1:1 döntetlent játszott, így jelenleg a 4. helyen áll a táblázatban 30 ponttal és 26:21 gólaránnyal. Meg kell mondani, hogy a pontok vesztessége az utolsó körben teljesen felesleges volt. Az utolsó 5 párbajban 3 győzelmet szereztek, 1 döntetlent és egy alkalommal szenvedtek vereséget. A hazai mérlege 6-1-1, az egyetlen vereségét otthon meglepően Levante készítette nekik. De azóta otthon az utolsó 3 párbajában nem kapott egyetlen gólt sem. Amikor Julen Lopetegui elhagyta a csapatot, Real Santiago Soleri érkezése után sokkal jobban játszik, erősebb a védelme, Courtois sokkal jobban védi a kaput és Gareth Bale is végre felébredett.

A párbajban egészen biztosan a házigazdában bízok, a vendégek formája borzalmas és az utolsó 4 párbajukat elveszítették. Real összehasonlítva az előző évadokkal sokkal kevesebb gólt szerez, de úgy gondolom, hogy a kínlódó vendégeknek legalább 2 gólt beadnak.  Real egészen biztosan egy ilyen ellenféllel 3 pontot fog megszerezni és nem engedi meg a következő szégyent ebben az évadban. Azért is kellene nekik megbírkózni a mérkőzéssel, hogy lépést tudjanak tartani a táblázat élével. A győzelme esetében feljebb kerülhetne, és biztosan ezért mindent meg tesz. Sőt, aki szeretne egy kicsit kockáztatni, akkor arra is fogadhat, hogy Real az első félidőben vezetésbe jut.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,37

 

Real Madrid – San Sebastian 06.01. 5.00/5 (100.00%) 1 vote