Örményország – Olaszország 05.09

Labdarúgás, csütörtök, 2019, Szeptember 05, EURO 2020, 18:00

Örményország mindig olyan országok közé tartozott, amelyek a hazai mérkőzéseiben meg tudják kínozni bármilyen ország válogatottját. De ez már manapság nem is olyan igaz. A jó minőségű játékosok generációja lassan befejezi a karrierjét, már csak egy ismert név maradt, ez Mchitarjan Arsenalból, aki mellesleg nem lehet mindenhol a pályán. És Örményország veszéjessége hazai pályán sem már nem az, ami valaha volt,hogyan másképen lehetne megmagyarázni a 0:2 vereségét otthon Finnoirszággal a selejtezőn? Vagy a tavalyi hazai szégyenteljes vereségét 0:1 Gibraltárral, de nem valami baráti találkozóról volt szó, hanem  egy verseny mérkőzésről a Nemzetek Ligáján.

A 2020 EB selejtező keretében az eddig hibátlan Olaszország érkezik, aki az eddigi 4 mérkőzésében teljes számú, tehát 12 pontot szerzett. Szintén a gólaránya kiváló, 13:1. Olaszország fokozatosan otthon Finnországot verte meg 2:0, Liechtensteint 6:0 és Boszniát 2:1. Idegenben is győzött, egyértelműen Görögorszgban 3:0. Igen, Örményország is meglepően győzött Görögországban 3:2 és így megmaradt neki a reménye a tovább jutásra. De most arra fogadok, hogy Olaszország Örményországban győzni fog. Ez a győzelem számára majdnem hogy csak bebiztosítaná a tovább jutását az EB-re, és ezt az olaszok nem szeretnék elmulasztani, hogy a selejtező maradó párbajaiban a szélesebb káderbe lévő játékosainak is esélyt adjanak játszani.

Ha Olaszország legénységét nézzük, amley az utolsó selejtezőben játszott Bosznia ellen, akkor kiváló focistákat találunk itt, ezek a legjobb európai csapatokban játszanak. A támadásban Insigne Napoliból, Quagliarella Samptdoriából, vagy Bernardeschi Juventuszból. Majd Chiesa Fiorentinából, Verratti PSG-ből, vagy Jorgonho Chelseából. Szintén a védelemben is kiváló focisták vennek, mint Bonucci és Chiellini Juventuszból, Emerson Chelseából, vagy Mancini Bergamoból. Az olaszok a kiemelt csapat ebben a párbajban, úgy gondolom, hogy 3 pontot szereznek majd.

A  mi tippünk: Olaszország győzelme – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál 1,26

 

Örményország – Olaszország 05.09 5.00/5 (100.00%) 1 vote