Norrkoping– Sundsvall 23.05.

Labdarúgás, szerda 2018, Május 23, Svédország, Allsvenskan, 19:00

Norrkoping nagyon jó teljesítményeket mutat és szép labdarúgást játszik. A táblázatban a 3. helyen áll 19 ponttal és 17:9 gólarányával. Szombaton láthattuk a találkozót Dalkurd ellen, amely 4:2 győdött és a házigazdák teljesítménye igazán nagyon jó volt. Itt egyértelműen ők voltak a jobb csapat. Norrkoping mögött 3 győzelmi sorozat áll, még Goteborgot és Ostersunds csapatait verte meg azonos 2:0 eredménnyel. Megverték itt Siriust  1:0, Kalmart 3:1 és Brommapojkarnt 2:1 arányban. Ugyan otthon elveszítették 1:2 arányban a párbajt Trelleborgs-al, de ez a piros kártya hatása volt inkább. Minden párbajban jobb volt, mint az ellenfele, a favorit szerepét megerősítette. Most egy hasonló minőségű csapat várakozik a házigazdára és szerintem ismét győzni fog és szerez magáínak néhány gólt. A csapat aránylag fiatal és harcias, szeret támadni és tud gólokat szerezni. Az eddigi 17 gólt 9 játékosa szerezte, ami nagyon pozitív, mert nem egy emberen áll a csapat.

Sundsvall az idén agészen sikeresen kezdte a szezont és a 9. hely az övé 12 ponttal és 15:12 gólaránnyal. A hétvégén otthon Ostersunds csapatával 2:3 arányban veszítette el a párbajt, sokkal jobb teljesítményt vártak a csapattól. A játékukban sok hiba volt és felesleges potya gól. A párbajaiban elégé sok gól esik, átlagban 3,37 egy párbajban. Idegenben eddig csak 2 párbajt játszottak, ez Hammarby-ban volt 3:4 és Dalkurd ellen 2:2. Még Dalkurd is tudott 2 gólt szerezni, és ez határozottan nem olyan csapat, amely Norrkoming minőségeit érné el, ahogyan erről szombaton is meggyőzhettünk. A házigazda ügyes tud lenni Sundsvall ellen, ahogyan ezt már megmutatták az előző kölcsönös találkozókban és tekintettel a jelenlegi formájára nem lehet probléma legalább 2 gólt szerzni a párbajban.

A heves Norrkoping biztosan jól megbírkózik Sundsvall-al és a lyukas védelmükbe legalább 2 ütést tud eljuttatni. Az otthoni mérlege 5 párbajból 4-et megnyert, átlagban 2 gólt szereznek ezekben a párbajokban, 1 gólt kapnak. Sok szerencsét!

A  mi tippünk: Norrkoping győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,56

 

Norrkoping– Sundsvall 23.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote