Nice-Schalke 15.9.

Labdarúgás, szerda, 2016, Szeptember 15, Európa Liga, 21:05

Előttünk a Bajnokok Ligája mellett az Európa Liga is elkezdődik, csütörtökön többek között Nice lép Schalke ellen. Schalke egy szerencsétlen szezon kezdetet él át, az eddigi mindkét találkozón vereséget szenvedett, és még egy gólt sem szereztt. A nyitó párbajban Frankfurtban 1:0 kapott ki, a másodikban pedig a favorizált Bayern München verte meg a csapatot otthon. Emellett Schalke legénysége jó minőségű játékosokból áll össze, a nyáron Nalda érkezett, a tehetséges Embola érkezett a svájci Baselből, Bentaleba Tottenhamból, vagy Konopljanka Sevillából. És ezekhez lehet sorolni a német játékosokat is, Max Meyer vagy Leon Goretzki, a támadásban Choupo-Moting és a mesterlövész Jan Klass Huntelaar. Ha már két alkalommal nem szerzett a csapat gólt, nem hiszem, hogy harmadszor a csapat ebben a versenyben ezt a trendet folytatini akarná, szerintem harcolni fog.

Nice eddig a Ligue 1 kellemes meglepetése, a múlt szezonban a csapat a 4. helyen helyezkedett el, és az idén úgy néz ki, hogy Nice a táblázat élén akar mozogni. Három győzelem, egy döntetlen. Ez a csapat eddigi mérleglése. A nyáron a vezetőség erősített a csapaton, említésnek csak Dante Wolfsburgból, a tapasztalt kozéphátvéd, aki Bayern München  csapatában is tevékenykedett. Younés Belhanda Dinamo Kijevből érkezett, tavasszal Schalkeben vendégeskedett. A legnagyobb dicsőséget Montpellier csapatában szerezte, a leghíresebb klubok fontolgatták, hogy megvásárolják. Mario Balotelli, akiről a legtöbbet beszélnek. A hétvégén két góllal is hozzájárult a 3:2  győzelemhez  Marseille ellen.

Ebben a párbajban gólokra várok, Nice nagyon sikeres, és hazai nézőtér előtt sikeresen akar belépni az Európa Liga versenyébe, de egyaránt Schalke sem akar szégyenben maradni, és harcolni fog. Mindkét csapat gólt szerez szerintem.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,83 szorzóval.

Rate the review