Montenegró – Szerbia 11.10.

Labdarúgás, csütörtök, 2018 Október 11, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45

Montenegró egy csapat, amely jelenleg egy nagyon erős labdarúgásos generációval rendelkezik. Sokan játszanak idegenben európai versenyekben  olyan országokban, Franciaország, Spanyolország, vagy például Belgium. A csapat edzője Tumbakovic rendelkezésére állnak  a játékosok, amelyeknek tapasztalatai vannak a legjobb európai versenyekből és párbajokból. Ennek is köszönhetően Montenegro a selejtezőkben a VB-re egészen a végéig ott volt. Montenegro egyáltalán nem gyenge csapat. Az edzőjük olyan játékosokra támaszkodhat, mint Savič, Šimič, Ivanič, Petkovič. És ezek a nevek a  klubokban, ahol játszanak, a támaszaihoz tartoznak. Az első két párbajban Romániát 0:0 döntetlennel fosztotta meg a pontoktól, majd Litvánia ellen 2:0 győzelmet szereztek. Az Oroszországi VB selejtezőn 10 párbajban 20 gólt tudtak szerezni, ami átlagban 2 gól egy párbajban. Olyan csapatok voltak a csoportjukban, mint Lengyelortszág, vagy Dánia.

A szerb labdarúgás színvonala emelkedik az utolsó években. A VB selejtezőrő az első helyről jutott tovább. Ezután magán a VB-én is jó teljesítményeket mutattak, de ennek ellenére mégsem nem tudtak tovább jutni a csoportjukból, aikor a 3 helyen végeztek 3 ponttal Svájc és Brazília mögött. És nem éppen mondható, hogy például Svájc jobban játszott volna, mint Szerbia. A nemzeti csapatuk olyan játékosokra támaszkodnak, mint  Kolarov, Matič, Tadič, Jlajic és természetesen Mitrovič, aki jelenleg Fullham mezében játszik. Ezek a játékosok Szerbia labdarúgás hátgerince. De a csapat utolsó párbajai nem voltak meggyőzőek. Például az utolsó párbajukban Románia ellen 2:2 döntetlen volt a végeredmény, és hála Szerbia laza védelmének néhány gólesélyt is teremtettek, kettőt ki is használtak.

A sok lehetőség közül talán az tetszik a legjobban, hogy mindkét csapat gólt szerez. Nem szabad alábecsülni egy csapatot sem, már tekintettel a leírottakkra is, a győztest talán mégis csak Szerbiát jelezném, a gólok száma pedig legalább 1,5 lesz. De a legbiztonságossabbnak azt látom, hogy mindkét csapat szerez gól.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,15

 

Montenegró – Szerbia 11.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote