Malmö FF – Sundsvall 28.5

Labdarúgás, kedd, 2019, Május 28, Svédország, Allsvenskan, 19:00

Malmö jelenleg Svédországban a legjobb labdarúgó csapat, ezt Sundsvall ellen is bizonyítani fogják. Míg a házigazda 11 kör után az első helyen áll, az ellenfele a harmadik a végétől. Így nem marad más hátra a vezető csapatnak, csak már kötelességből is 3 pontot szerezni. Ezen kívül Malmö a hazai párbajaiban nagyon erős, a mérlege itt 5-1-0 és a gólaránya 17:3. Ez otthon 3 gól átlagban egy mérkőzésre. Ezzel ellentétben Sundsvall odegenben igen csak gyengécske, a mérlege itt ezt csak megerősíti, győzelmet nem is szerzett itt, 2 döntetlene és 4 veresége van. A Gólaránya idegenben 4:10. Az utolsó bajnoki párbajban Malmö szintén otthon játszott Eskilstuna ellen, ez a csapat a táblázat legutolsó helyén kuporog, így bátran összehasonlítható a keddi ellenfelével, Malmö ebben a találkozóban egyértelműen 5:0 győzel,et szerzett nagyobb problémák nélkül. Ezért úgy gondolom, hogy ismét hasonló eredmény várható.

Malmö a bajnoki címet 2016-ban és 2017-ben szerezte utoljára, tavaly ne szerezte meg, ezért Malmö másra nem is gondol, csak arra, hogyan szerezhetné meg ismét a bajnoki címet. Még egy érdekesség ehez a találkozóhoz, , a tavalyi és az idei évben együtt 3 kölcsönös mérkőzést játszott a két csapat, meglepő módon Malmö egyet sem nem nyert meg. Az eredmények 1:3, 0:0 és 2:2 voltak. Ezért itt az ideje ezt a mérleget javítani. Ennek ellenére természetesen, Malmö a kiemelt csapat, a szorzók a győzelmére nem nagyon érdekesek, 1,3 érték körül mozognak. Malmö az utolsó 6 szezonból 4 alkalommal nyerte meg a bajnoki címet Svédországban. Az Európa Ligán tovább jutott az alapcsoportjából, ahol Chelsea ellen is játszott. Az alapcsoportban otthon olyan csapatok sem nem verték meg, mint Genk, Besiktas vagy Sarpsborg.

Sundsvall formája nem a legjobb, a táblázatban a 14. helyen áll, az utolsó párbajaiban 1 döntetlent és 4 vereséget szenvedett, 9 pontot szerzett 2 győzelemért, 3 döntetlenért és 6 veresége van öszesen. Most sem lesz más az eredmény, csak a vezető csapat győzelme.

A  mi tippünk: Malmö győzelme  – a legjobb oddsok az Betclic fogadóirodánál 1,31

 

Rate the review