Magyarország – Feröer-szigetek 10.10.

Labdarúgás, kedd, 2017  Október 10, World Cup 2018 kvalifikálás, 20:45

Ebből a csoportból már biztosan a svájciak és a portugálok jutnak tovább, nekik előnyük van az üldözőktől. A portugáloknak az egy pont megszerzése elég lesz valószinűleg a tovább jutásra a második helyről, van egy vereségük, és ez majdnem biztos, hogy Magyarország 10 ponttal a 3. helyen lesz, a 4. helyen a Faröer-szigetek 9 ponttal. A magyar csapat a sikeres Euro után egészen kínlódik, és ellenkezőleg, a Faröer – szigetek elégedettek lehetnek azzal, amit elértek. A magyar csapat a favorit még mindig, de várható, hogy a Szigetek tartják a tempót és az állást az első félidőben. Ennek a harcnak a harmadik helyér keserű íze van, mert még a kvalifikálás előtt legalább a második helyért akartunk harcolni. De a párbajok Portugáliával és Svájcal úgy tűnik, erőn felül voltak, ezekben a párbajokban nem is teremtettünk egy komolyabb esélyt. Most hazai pályán méltóan kellene elbúcsuzni az üldözőktől a táblázatban egy szép győzelemmel. Az utolsó párbajban Svájc ellen 5:2 vereséget szenvedett a magyar legénység.

A Faröer-szigetek otthon Lettországgal 0:0 döntetlent szereztek, megverték Andorrát 1:0, a portugálokkal a várt vereség 1:5, Svájccal bátor vereség 0:2 és ismét Andorrával 0:0 döntetlen. A kölcsönös párbajokban tavaly szeptemberben 0:0 döntetlent játszotak, 2015 októberében Magyarország 2:1 győzelmet szerzett és 2014 októberében 0:1 győzelmet szerzett idegenben Magyarország. Az utolsó párbaj 0:0 döntetlen volt nemrégen, de jelenleg a Faröer szigeteknek jobb és tapasztaltabb csapatuk van. A párbajban, amelyben nem múlik gyakorlatilag semmin, sokkal nagyobb motiváció van talán a vendégeknek, akik örülnének a 3. helynek.

A két csapat elégé kiegyensúlyzott, a bukmékerek Magyarország győzelmére alacsony szorzókat írak ki, nehéz a győztesre fogadni, ami biztos, nem esik sok gól ebben a párbajban. Több lesz a védés, kevesebb támadás, próbáljunk meg egy olyan fogadást, hogy kevesebb, mint 5 gól esik a párbajban.

A  mi tippünk: A két csapat kevesebb, mint 5 gólt szerez – a legjobb oddsok a bet365 fogadóirodánál 1,13

Magyarország – Feröer-szigetek 10.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote