Luxemburg – Szenegál 31.05.

1xbet fotbal

Labdarúgás, csütörtök, 2018, Május 31, Nemzetközi baráti találkozó, 20:00

Luxemburg foci szintje az utolsó években emelkedik, azt bizonyítják az eredmények is a Vb selejtezőről is, ahol Luxemburg 6 pontot szerzett, beleértve a sokkoló döntetlenét Franciaországgal. A kicsiny álam káderében fiatal játékosok kezdenek érvényesülni, akik érvényesülni szeretnének Európában is a hazájukon kívül is. Jelentősebb lépést tettek eddig Philipps Legie Varsó csapatában, Jans Waasland-Beveren csapatában, Gerson Norrkopingban, vagy Joachim támadó Lierseben. Luxemburg fiatal játékosai a jó minőségű külföldi akadémiákban nőnek fel, mint Thill Metzben, Barreiro ?ainzban, Ostrowski Frankfurtban, vagy Mahmutovic Middlesbroughban. De eddig még egyikük sem nem nézett az első csapatba. A luxemburgi vállogatott legtöbb játékosa a hazai bajnokságban játszik.

Szenegálnak ugyan nem volt nehéz csoportja a VB selejtezőn, de Kapverden, Burkina Faso és a Dél-Afrikai köztársaság csoporrtjában nem jött be egyetlen vereség sem, és a gólaránya 10:3 volt. Ezzel bebiztosította magának a problémamentes tovább jutását Oroszországba. Szenegál kádere nagyon erős, amit mutat a vállogatotja is a VB-re, itt sok  játékos van a Premier League versenyből, de szintén a Szerie A, vagy Ligue 1-ből. A Legjobb angol ligában Sadi Manén kívül, aki indulása ebben a párbajban nem teljesen biztos, szintén Pape Ndiaye és Mame Diouf, Niass, Kouyaté vannak. A következő személyiségek közé tartoznak még Koulibaly, Keita Baldé, Niang vagy Sow is Szenegál vállogatotjában.

A luxemburgi labdarúgás ugyan virágzik, de még mindig nem képes konkurrálni a világ jobb felével, ahová Szenegál is tartozik. Ezen túlmenően ez teljes készültségben áll a közeledő VB-re is, és ebben a párbajban  Mané kivételével megjelenhetne minden játékosa, amely Oroszországba utazik.  Luxemburg nem nagyon tudja ivel meglepni Szenegalt, ellenkezőleg, az egyik a legjobb afrikai csapatokból, amelyben a játékosok a legjobb ligákban játszanak, az európai törpével könnyen bolfogulnak majd. Szenegal legnagyobb ereje a támadásban van. Egyértelműen Szenegál győzelmét tippelem.

A  mi tippünk: Szenegál győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,60

 

Luxemburg – Szenegál 31.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote