Levante – Celta Vigo 27.08.

Labdarúgás, hétfő, 2018, Augusztus 27, Spanyolország, La Liga, 20:15 

A spanyol La Liga hétfői programja két párbajt is kínál, mi levante és Celta Vigo párbajára nézünk jobban. A házigazda Levante nagy stílusban kezdte azidei évadotamikor Betis csapatát verte meg 0:3 idegenben.  Betis tavalyi éve kiváló volt, bejutott az Európa Ligába. Levante góljait az első félidőben Roger támadó szerezte az elsőt, a szünet után kettőt a kollégája Morales szerezte. Celta Vigo hazai pályán a kevésbé sikeres katalán klubot fogadta Espanyolt, ez szorosan az első félidő vége előtt Hermoso góljával vezetésbe jutott, de nem sokára a szünet után jött az egyenlítés, amikor a saját kapujába talált Lopez a vendégek közül, az eredmény 1:1 volt, mivel a végső síphangig ez nem is változott már.

A két csapat nyári alőkészítője igen csak vad volt, elsoősorban Levante mutatkozott, főleg a góljaival, nagy stílusban. Az eredményei 3:4 Bournemouthal, ezután a holland turnéja, minden alkalommal 4 párbajban legalább 3 gól esett – Zwolle 1:3, Feyenoord 1:2, Utrecht 2:2, Heerenveen 3:1. Celta Vigo párbajaiban is volt elég gól, fárbajaiban, az angol klubok ellen 2:3 Southampton ellen és 2:2 Fulhammal. A főpróbán a bajnokságra a német mainz ellen 1:2 vereséget szenvedett. De meg kell jegyezni, hogy Celta Vigo tud Levante ellen játszani, az eddigi 7 kölcsönös találkozóban minden alkalommal győzni tudott, az utolsóban Májusban egy magas győzelme, 4:2 volt.

Egy fontos hír Celta Vigo számára biztosan az, hogy Iago Aspas, aki tavaly 22 gólt szerzett és Max Gómez, tavaly 17 gólt szerzett, megmaradnak a csapatnál az idén is. Ugyan az első körben Espanyol ellen nem voltak sikeresek, azomban az évad ismét rajtuk múlik. Sőt, a vendégek a tavalyi szezonban idegenben azok a csapatok közé tartoztak, ahol sok volt a gól. Ezért azt gondolom, hogy ez az idén is igaz lesz, legalább 3 gólt majd látunk ebben a párbjaban. A győztesre most inkább nem fogadok, jobban tetszik a fogadás a gólok számára, ahogyan már említettem, minden statisztikai adat arra mutat, hogy alacsony kockázattal fogadhatunk. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gól esik  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,09

 

Levante – Celta Vigo 27.08. 5.00/5 (100.00%) 1 vote