Leicester – Arsenal 09.11.

Labdarúgás, szombat, 2019, November 09, Anglia, Premier League, 18:30

A Premier League a 12. körét Leicester és Arsenal mérkőzésével folytatja. Leicester emlékeztetni szeretne minket a 2015/16 évadra, amikor a bajnoki címet nyerte meg. De ezt az idén nem ismétli meg, előzetesen a 3. helyen áll a szuverén Liverpool és Manchester City mögött. De ez a hely is kiváló, a csapat igyekezni fog ezen a helyen maradni ahogyan csak ez lehetséges lesz. A kulcsfontosságú játékosa ismét Vardy gólszerző, aki már eddig 10 gólt szerzett, a gólszerzők táblázatát vezeti. A csapat megnyert hetet az utolsó 8 párbajából, az egyetlen eddigi vereség Liverpool stadionján volt, ami azonban várható volt. Említésre méltó még a 9 gólos győzelme Southampton ellen idegenben, ami egy új rekord az egész bajnokságon. A hazai győzelme Tottenham ellen, vagy az utolsó győzelme Crystal Palace stadionján. Másképen otthon Leicester mérlege kiváló, 4-1-0. Itt a gólaránya 12:3. Leicester több gólt szerzett, mint Liverpool, és a legkevesebbet kapta, kiváló 27:8 a gólaránya. Ebből látható, hogy a csapat kiváló formában van.

Nem úgy, mint az ellenfele. Arsenal folytatja a kínlódását a múlt évadok szerint, lassan meg kell szokni, hogy már régóta nem tartozik a legjobb európai klubok közé. Elsősorban idegenben a csapat hosszú távon átlagon alatti teljesítményeket nyújt, az idén egyetlent nyertek meg az 5 közül Newcastleben a lehető legsoványabb 1:0 eredménnyel. A jelenlegi formája is nem a legjobb, az utolsó 3 mérkőzésben csak 2 pontot szereztek, az ellenfelei csak Wolwes, Crystal Palace és Sheffield voltak. Elsősorban az utolsó hazai párbaja Wolwes ellen volt egy nagy katasztrófa, Gunners minden tekintetben roszabb volt, hazai környezetben örülhettek, hogy egyáltalán egy pontot szereztek. Arsenal már 3 párbajt nem nyert meg egymás után, ebből kettőt otthon. Egyértelmű, hogy melyik csapat az erősebb.

Ezért arra fogadok, hogy a házigazda nyerni fog a mérkőzésben, de ezt a fogadástbebiztosítom magamnak azzal, hogy döntetlen nélkül.

A  mi tippünk: Leicester győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál 1,50

more: www.sopacultural.com

 

Leicester – Arsenal 09.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote