Juventus Torino – Sampdoria 29.12.

Labdarúgás, szombat, 2018, December 29, Olaszország, Serie A, 12:30 

Juventusz bátran  uralkodik az olasz labdarúgásnak és ezen semmit sem változtat az sem, hogy az utolsó körben csak 2:2 döntetlent játszott Bergamoban. Juventusz számára ez volt csak a második pont vesztesség ebben az évadban, ezért is az idei mérlege kiváló, 16 győzelme és 2 döntetlene van, vereséget egy alkalommal sem nem szenvedett. Még vissza térek Bergamo stadionjára a 2:2 döntetlenre, itt Juventusz megengedte magának azt a luxust, hogy nem állította a pályára Ronaldot az elejétől, csak a 65. percben lépett a gyepre, amikor már Juventusz veszített, végül éppen Ronaldo egyenlített a 78. percben a végső 2:2 eredményre. Tehát a táblázatban, természetesen, az első helyen áll Napoli előtt  50 ponttal és 36:10 gólaránnyal. Kényelmes első helyet élvezheti, mert Napoli csak 41 pontot szerzett eddig, tehát nem tudja veszélyeztetni nagyon a csapatot. Juventusznál a csapat tele van sztárokkal, csak hogy néhány nevet említsek, Ronaldo,  Pjanić, Bentancur,  Dybala, Mandžukić.

Juventusz pályájára most Samptdoria utazik, amely szintén kiválóan játszik, bizonyíték az eddigi 5. hely a bajnoki táblázatban, de ezt nem szabad nagyon túlbecsülni, mivel a 12. helyre csak 4 pont előnye van. Az utolsó körökben a csapat kihasználta a könnyebb ellenfelek esélyét és 3 alkalommal egymás után győzelmet szerzett. De hogyan áll Szamptdoria igazából, ezt csak a következő bajnoki párbajai mutatják meg idegenben, mivel csupa nehéz súlyú ellenféllel állnak szemben. Fokozatosan Juventuszhoz, majd Fiorentina és Napoli stadionjaira utazik, végül Inter Milanohoz.Még talán néhány statisztikai adatot érdemes megemlíteni, 18 párbajban 29 pontot szeretek 8 győzelemért és 5 döntetlenért, vereséget 5 alkalommal szenvedtek. A csapat gólaránya 31:21.

Kétségtelen, hogy Juventusz nem hagyja magától elvenni a győzelmet, a kérdés, hogy a gólkülömbség milyen lesz. A bátrabbak fogadhatnak hendikepet is, vagy talán a gólok számára is fogadhatnak. A szorzó sima győzelemre hasonló, mint a legalább 1,5 gólra a párbajban.

A  mi tippünk: Juventus Torino győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,24

 

Juventus Torino – Sampdoria 29.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote