Juventus Torino – Bergamo 14.3.

Labdarúgás, szerda, 2018 Március 14, Olaszország, Serie A, 18:00

Atalanta Bergamo csapata 180 km útnak indul Olaszország nyugati részére, ahol végre lejátsza a párbaját Juventusszal. Ezt a párbajt egy másik termínusra halasztották az erős havzás miatt Februárban. Ezt a párbajt itt elemeztem is, de most a helyzet teljesen más. Juventusz 27 kör után a táblázatban az 1. helyen van 1 pont előnnyel 71 ponttal. Ugyanis az utolsó körben Udinesevel 2:0 győzelmet szerzett és kihasználta Napoli habozását Inter Milanoval. Erre a pillanatra várt a csapat és határozottan emelni szeretné a vezetését 4 pontra. Juventusz számára a harc abajnoki címért abszolút prioritás és minden meg tesz ennek érdekében. A klub manapság hihetetlenül sikeres, bónuszként jött a kiváló teljesítménye Tottenham Hotspur csapatával, amikor bekerült a Bajnokok Ligája következő fázisába. A játékosai megmutatták az erejüket, és bár a házigazdák még vezettek az első félidőben, néhány perc múlva a második félidőben megfordítodták az eredményt. A hazai bajnokságon a legjobb a védelme, 15 gólt kapott, otthon csak 4 gólt. A támadása a második legjobb, 65 gólt szerzett. Csak két csapat szerzett pontokat Torinoban, Inter a 0:0 döntetlenért és Lazio 1:2 győzelemért.

Hogy ne nagyon ismételjem magam, csak néhány szó Bergamo csapatáról, 26 kör után a 8. helyen vannak 41 ponttal. Végre a csapat az utolsó körben győzni tudott Bolognában 0:1 eredménynel, erre a győzelemre 35 napig vártak. Itt is tehát látható, hogy Atalanta a bajnokságon nem olyan sikeres, mint az Európa Kupán, ahol egy kellemes meglepetés volt. De harcolnia kell azért, hogy jövőre is ide bejusson. Gasperini edzőnek meg kell oldania a problémát, hogyan kihozni a csapatból a legjobbat és az erejét vissza hozni. Eddig a kupákra 7 pont hiánya van.

A minőség uventusz oldalán van együtt a hazai környezetttel és az óriási motivációval a bajnoki címért, persze a kölcsönös mérleg is a javukra szól. Az Öreg hölgy bizonyítani fogja a formájátezúttal is és győzni fog. Sok szerencsét a fogadáshoz!

A  mi tippünk: Juventus Torino  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,45

 

Juventus Torino – Bergamo 14.3. 5.00/5 (100.00%) 1 vote