Juventus Torino – AS Roma 23.12.

Labdarúgás, szombat, 2017 December 23, Olaszország, Serie A, 20:45

Juventusz Torino eddig elégé gyakran és sikeresen használja ki az esélyeit félreállítani a riválisait a harcból a bajnoki Scudettoért és gykran túlszárnyalja őket a játékával. Ma este egy következő slágert játszik a stadionján, mert a negyedik AS Róma érkezik. Többek között a szombati stressz a legjobb védelem szellemében fog játszódni. Juventusz  ellentétben lesz a legjobb támadásával a bajnokságon, amely a 44-es számot hordja. Pontosan annyi alkalommal Juventusz  támadása legyőzte az ellenfelei védelmét és a legjobban a legjovv gólszerző Paulo Dybala járult hozzá. Rá is egy nagy vizsga vár, mert nemrégen a rajongói kegyvesztettségébe esett, mint Allegri edzőjébe és a csapattársaiéba is a hozzáálása miatt. De ismét úgy tűnik, hogy a helyzete javulóban van. A Serie A utolsó körében mint helyettesítő kezdte és a játékba csak 15 percel a vége előtt került. Nélküle is Juventusz boldogult Bologna ellen 3:0. A Kupa mérkőzésben Genoa ellen az elejétől állt a pályán és éppen ő lett az első gól szerzője. És amikor később a tapasztaltabb kollégája Gonzalo Higuaín is szerzett gólt, Juventus Genoát 2:0 verte meg és örül a tovább jutásának a következő szakaszba.

AS Róma nem bírkózott meg a Kupa mérkőzéssel, annak ellenére, hogy Patrick Schick gólt szerzett, a házigazda vereséget szenvedett FC Torinotól 2:1.  AS Rómának több szerencséje volt az utolsó bajnoki találkozón otthon Cagliari ellen, amikor gólt adott csak a 94.-ik percben és 1:0 győzelmet szerzett. És az utolsó párbajában idegenben AS csak 0:0 döntetlent szerzett Chievo stadionján. Ahogyan ez látható, az utolsó 3 párbajban nem sok mindent mutattak. Semmi más csapattal a Serie A versenyében AS Róma nem szenvedett olyan sok vereséget, mint Juventusztól. Egészében 79 vereséget szenvedett. Az Öreg hölgy azzal is büszkélkedhet,hogy a góljain a legtöbb csapattárs osztozkodott, az idén már 13 játékosa szerzett gólt.

AS Róma 2012-óta elveszítette mind a 7 párbaját és azt gondolom, hogy a mai párbajban sem lesz ez másképen. Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek és sok szerencsét a tippeléshez!

A  mi tippünk: Juventus Torino győzelme – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,83

Juventus Torino – AS Roma 23.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote