Juventus – Real Madrid 03.04.

Labdarúgás, kedd, 2018 Április 03, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

A Bajnokok Ligája nagy slágerét kedden játszák a Juventus stadionon, ahová a címvédő Real Madrid érkezik. Majd meglássuk, hogy ki visz jobb eredményt a visszavágóra. A Fehér Balett káderében ott van Ronaldo, aki most a lehető legjobb formájában van. A házigazdának így a világhírű védelmi tevékenységének ellentétben lessz mit csinálnia, hogy ne kapjon gólt és így nagyon komplikálná magának a tovább jutását.  Real utolsó 21 találkozójából a Bajnoko Ligáján húszban 3, vagy több gól esett Szintén 17-ben a 21-ből 2, vagy több gólt szerzett. A két klub utolsó 5 párbajában Juventusz stadionján 3, vagy több gól esett minden versenyt beleértve. Real  a Bajnoikok Ligáján megnyerte az utolsó 4 erőmérését. Juventusz a Bajnokok Ligáján 7 párbajban egymás után verhetetlen volt, az utolsó 3 párbajban 2, vagy több gólt szerzett.

Juventusznál Miralem Pjanič és Mehdi Benatia nem indulhatnak a párbajban, stoppot kaptak a kártyái miatt, míg Giorgio Chiellini, Alex Sandro és Rodrigo Bentacur csak 1 kártyával állnak a szuszpendációtól a visszavágón. Federico Bernardeschi és Alex Sandro szerdán vissza tértek az edzésre, de Mario Manžukič az első csapattal még nem edzhetett és nagyon bizonytalan vele a dolog. Realnál Ronaldo vissza tért az első csapathoz, amikor a hétvégén pihent, Nacho talán hiányozni fog, mert a győzelemnél Las Palmas felett 3:0 a sérülése miatt le kellett őt cserélni. Isconak, vagy Marco Asencionak kellene játszani Gareth Ball rovására. Sergio Ramos 1 sárga lappal áll a stoptól a visszavágóra San Bernabeun.

Juventusz Realon bosszút szeretne állni a tavalyi döntőért. A gigáns a Serie A-ból az utolsó 13 hazai verseny párbajból 11-ben tiszta számlát tartott magának. Real Madrid a lehető legjobb időben jutott a legjobb formájába, a csapat megnyert 11 találkozót az utolsó 13-ból és Ronaldo ismét formában van, mint máskor. Az utolsó 13 párbajban hihetetlen 23 gólt szerzett. Juventusznál jó pszichikai jĺét van ahoz, hogy a Fehér Balett elvárásai megteljesülhessenek, de Ronaldo a vendégeknél ezt komplikálhatná, a vendégek haza pozitív eredményt szeretnének vinni.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 3,30

 

Juventus – Real Madrid 03.04. 5.00/5 (100.00%) 1 vote