Huesca – Getafe 04.11.

Labdarúgás, vasárnap, 2018, November 04, Spanyolország, La Liga, 18:15 

Getafe CF utazik a 400 km távoli Huesca városába, ott találkozik a házigazda Sociedad Deportiva Huesca csapatával. Huesca 1 párbaj után az utolsó 20. helyen áll a táblázatban. A csapat a versenyben újonc, az utolsó körben ismét vereséget szenvedett, ezúttal Sevillában 2:1 eredménnyel. Az egység a szezonját egy győzelemmel kezdte Eibar ellen 1:2 aránnyal, mivel egy igazi eufóriában volt a párbaj után. Majd a döntetlene után Athletic Bilbao ellen 4 vereség jött egymás után, ezzel az újonc gyorsan kijózanodott az eufóriájából. Edzőt cserélt, jelenleg Francisco Rodríguez vezeti a csapatot. Ezután jött a döntetlene  Gironával 1:1, a dolgok elkezdtek jobban kinézni, de ismét 3 vereség következett egymás után és így a klub tapogatózik tovább is. Sajnos, az új edző sem nem segített a klubon, így a dolgok úgy néznek ki, hogy visszatérés vár a klubra a második ligába. Most Getafe csapatával találkozik, amely ellen még a történelemben nem szerzett győzelmet. Utoljára Getafeből 0:3 vereséget vitt haza. Otthon a csapat eddig csak 1 gólt szerzett 4 találkozóból, ami nagy csalódás a rajongói számára.

Getafe CF 10 párbaj után a 8 helyen van 15 ponttal. A gólaránya 10:8, mérlege 4-3-3. A csapat az utolsó körben hazai rajongók előtt Real Betis csapatát verte meg 2:0 és már egymás után ez volt a második győzelme. José Bordalás edző a játékosok növekvő formájával nagyon elégedett és reméli, hogy a csapat tovább is így folytatja a versenyt. Hosszú távú statisztikákban az utolsó 20 párbajból a csapat csak 3 alkalommal szenvedett vereséget, ezeket is a két Madridi klub ellen játszották, először Santiago Bernabeun 2:0, majd Atleticoval 0:2. Az utolsó vereségük otthon történt Levantevel 0:1. Azóta úgy működnek, mint egy jó gépezet.

A csapatok minőségét összehasonlítva, természetesen, Getafe oldalán van a jobb minőség, a statisztikai adatok is kedvezőbbek. Persze, a bukmékerek is Getafet emelik ki. Nem emlékehetünk meg a pszihikai jólétről sem és a csapatok formájáról sem. Ezért nyugalommal fogadhatunk a vendégek győzelmére.

A  mi tippünk: Getafe győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,26

 

Huesca – Getafe 04.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote