Hearts – Dundee FC 23.01.

Bet365 apostas

Labdarúgás, szerda, 2019, Január 23, Skócia, Premiership, 20:45

Egy kicsit szokatlanul a skóciai bajnokságra látogatunk el, ahol a 22. körben találkoznak Hearts FC Dundee ellen. A vendégek szezonja egyáltalán nem jó néz ki. Jelenleg az utolsó 12. helyen állnak, csak 10 pontot szereztek, a gólarányuk 15:46. Az utolsó 5 párbajában 1 döntetlent szereztek, másképen már csak csupa vereség volt a végeredmény. Az utolsó körben otthon szenvedtek vereséget St. Johnstone csapatától 2:0 eredménnyel. Idegenben sem nem megy jó a csapatna, hiyzen 10 párbajban csak 1 győzelmet és 1 döntetlent szereztek, a vereségük száma idegenben 8. A gólarányuk itt 7:25, 4 pontot szereztek ezért. Igazán nem büszkélkedhetnek ezzel.

Hearts házigazda számára  szezon kezdete egészen jó volt. Ezütán azonban következett  két hónap válság, de az utolsó párbajaival már úgy néz ki, hogy ismét javultak és folytatják az eredményeit a szezon kezdetétől. Eddig a táblázatban az 5. helyen állnak, 36 pontot szereztek, a gólarányuk 26:26, tehát kiegyensúlyozott maximális mértékben. Az utolsó 5 párbajukban 2 alkalommal szenvedtek vereséget és 3 alkalommal szereztek győzelmet. A vereségei idegenben történtek. Az utolsó körben idegenben nyertek Hibernian stadionján 1:0 eredménnyel. Otthon a mérlegük 6 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség. A hazai vereségei Rangers és Kilmarnock csapataival történtek, ezek a csapatok a táblázat felső részében vannak elhelyezkedve. A csapat mérlege az eddigi 21 párbajban 11 győzelem, 3 döntetlen és 7 vereség.

Egyértelműen a házigazdában bízok jobban, a vendégek világosan az utolsó helyet foglalják és abszolút sikertelenek mostanában, az utolsó 5 párbajukban csak egyetlen pontot tudtak szerezni Livingstontól. Ahogyan már feljebb megírtam, a házigazda nemrégen még szintén nem nagyon volt sikeres, ez akkor kezdődött, amikor a kulcsfontosságú támadója Naismith sérült meg két hónapra. Ahogyan kezdett gyógyulni, Hearts ismét sikeres kezdett lenni. Dundee 21 párbajban 46 gólt kapott, ami az egész versenyben a legtöbb.

A  mi tippünk: Hearts győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,41

 

 

Hearts – Dundee FC 23.01. 5.00/5 (100.00%) 1 vote