Gibraltár – Grúzia 15.10.

Labdarúgás, kedd, 2019, Október 15, EURO 2020, 20:45

Gibraltar ma este próbálkozni fog valamilyen jobb eredményt elérni ezen a selejtezőn, mert eddig nem csak hogy pont nélkül van, de eddig egyetlen gólt sem nem szerzett. Grúzia eddig 5 pontot szerzett, és az utolsó 2 mérkőzésben elég szép döntetleneket ért el. Otthon Írországgal és Dániával, mindkét mérkőzés gólok nélkül végződött. Még azelőtt Grúzia 1:5 vereséget szenvedett Dániában. Most van itt annak az ideje, hogy Grúzia több gólt is szerezhetne. Hol máshol, mint Gibraltar stadionján lehet idegenben könnyen gólt szerezni?  Gibraltar az utolsó mérkőzésében a selejtezőn 0:6 vereséget szenvedett Svájctól. Most nem valószinű, hogy 6 gól esik, de talán nem lesz belőlük hiány. Ez a két csapat eddig 3 kölcsönös mérkőzést játszott egymással, minden alkalommal Grúzia volt a győztes.  Az eredmények 3 : 0, 4 : 0, 3 : 0 voltak. Valahogyan hasonlóan végződhetne a mai mérkőzés is. És ha végre Gibraltar is szerezne gólt egy sovány 1:1 eredménynel, még akkor sem lenne vesztes a fogadás a legalább 2 gólra. Ha az eredményre szeretnék tippelni, akkor a legvalószinűbben a 3:1 eredményt látom, szabadrúgásból legalább.

Tehát Gibraltár reménytelenül a táblázat utolsó helyén van, eddig 16 gólt kapott. Grúzia már nem juthat tovább, az utolsó előtti 5. helyen áll 5 ponttal. A nagyobb minőség határozottan Grúzia oldalán van. Az ügyes játékosai, mint Kvilitaia, Ananidze vagy Okriashvili össze tudják keverni az ellenfelük fejét. Azonban Grúzia ereje már teljes erejében is nagyon csökkenni tud a kiutazás esetében. Nem is beszélve arról, hogy most a pihent helyetteseket is használni szeretné ebben a párbajban. Remélem, nem bánja meg ezt a lépését.

Ahogyan már jeleztem, fogadni a gólokra szeretnék, mivel ebben a párbajban már nem dől el semmi sem. Mindkét csapat tudja, hol van a helye, Grúzia szeretne még néhány gólt szerezni, hasonló módon Gibraltár is szeretné megmutatni a rajongói előtt, hogy képes lesz legalább 1 gólt szerezni.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2 gól esik  – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál  1,35