Fiorentina – Verona 28.1.

Labdarúgás, vasárnap, 2018 Január 28, Olaszország, Serie A, 15:00

Hellas Verona csapatára 232 km utazás vár Olaszország déli részére, ahol Artemio Franchi stadionján a házigazdával ACF Fiorentinával találkozik. Fiorentina 21 kör után a táblázatban a 11. helyen áll 28 ponttal. A csapat nem éppen a legjobb időszakát éli, már négy párbajuk van egymás után győzelem nélkül. Az utolsó körben Sampdoriától kaptak ki 3:0 és így a rajongói együtt a klub vezetőivel kissé idegesek kezdenek lenni. Hol máshol kellene nekik megszakítani a balszerencsés sorozatuket, mint otthon a saját rajongói előtt. A csapat otthon sokkal jobban játszik, utoljára ezt Inter is érezte, aki csak 1 pontot tudott haza vinni. De ebben a párbajban a gyengébb Verona várakozik, Veronának Fiorentinára rosz emlékei vannak. Utoljára tavaly Szeptemberben vele vereséget szenvedett hazai közönség előtt, 0:5. Az akkori házigazda Verona nem volt képes semmire sem. Fiorentina számára tehát itt az alkalom ismét a Kupás helyekhez tolakodni, ehez 6 pont hiányzik nekik, ami még mindig motiváció a harcra.

Hellas Verona 21 kör után az utolsó 19. helyen van a táblázatban 13 ponttal. A csapat mögött 4 vereség áll egymás után, ezekben 12 gólt kaptak. Utoljára Crotone ellen 0:3, ami egy kulcsfontosságú harc volt a megmenésért. A csapatnak a második legroszabb védelme van a versenyben (44 gól). Veronának a megmentéséhez legalább 5 pontra lenne szüksége, és ha továbra is ilyen katasztrófális módon játszanak, a második liga nem kerüli el őket. Mindehez nem játszik Bruno Zuculini, ami egy további rosz hír Pecchia edző számára. De a klub még nem adja fel a harcokat, nemrégen erősítéseket vásárolt, Matost és Petkovićet, ezeknek főleg a támadásban kellene segíteni.

Fiorentina oldalán van a nagyobb minőség, ehez a hazai környezet, de a kölcsönös mérleg is. A két csapat 17 párbajából 11 párbajt Fiorentina nyert meg, 3 döntetlennel végződött és 3 vereséget szenvedet. Hiszek benne, hogy Fiorentina megszakítja a balszerencsék sorozatát és Veronát megveri.

A  mi tippünk: Fiorentina győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,31

Fiorentina – Verona 28.1. 5.00/5 (100.00%) 1 vote