FC Barcelona – Villarreal 02.12.

Labdarúgás, vasárnap, 2018, December 02, Spanyolország, La Liga, 18:30 

Barcelonát nem szükséges külön bemutatni. Minden poszton egy sztár áll. Ennek ellenére az idei évad kezdete ennél a katalán csapatnál nem volt olyan szuverén, mint ahogyan meg voltunk szokva az előző szezonokban. De ennek ellenére sem nem lehet azt mondani, hogy Barcelona rosszul játszana. Ellenkezőleg, a Bajnokok Ligája első párbajában PSV csapatát egyértelmű 4:0 eredménnyel győzte le. PSV csapatának otthon nincsen egyenrangú ellenfele. A második párbajban meg Tottenhamban tudott győzni, és ismét nagyon jó teljesítményt mutatott ez a spanyol klub. A Bajnokok Ligája következő párbajiban is jól játszottak. Jelenleg már az első helről indulnak tovább a csoportjukból. Azonban a hazai bajnokságon az utolsó előtti párbajban 3:4 vereséget szenvedtek, és a párbajuk Vallecanoval nem volt könnyű, hoszen ezek is 2 gólt tudtak szerezni, de végül Barcelona győzelmet szerzett. Így már negyedik alkalommal egymás után gólokat kaptak,ez csak erősíti azt, hogy a katalán klub védelme az idén hiányosabb, mint az elmúlt években.

Ellene Villareal áll, egy olyan csapat, amely elsősorban a támadására támaszkodik. Ezt a három játékosa Bacca, Ekambi és a spanyol Gerard Moreno biztosítja. Ezek alkotják a támadások alapját, nagyon erősek tudnak lenni. Erről megbizonyosodtak a csapatok is az Európa Ligában, amikor Villareal az elején a skóciai Rangersnek két gólt tudott lőni és még további esélyeket teremteni. A második párbajban Spartak Moszkva ellen idegenben 3 gólt szereztek, majd Rapid Wienna ellen a párbajban 5 gólt szerztek. Azonban a csapat gyengéje a védelem, az utolsó hetekben sok gólt kap, még a gyengébb spanyol kluboktól is, mint Vallecano, vagy Levante.

Aki a gólokra szeretne fogadni, akkor talán arra, hogy mindkét csapat szerez gólt. Tekintettel a feljebb leírottakhoz, természetesen a házigazdának vannak nagyobb esélyei a győzelemre, de nem mindenki számára felelnek meg az aránylag alacsony szorzók. A gólokból pedig szerintem legalább 2,5 esik.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,73

 

FC Barcelona – Villarreal 02.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote