FC Barcelona – Lyon 13.03.

Labdarúgás, szerda, 2019, Március 13, UEFA Bajnokok Ligája, 21:00       

Tehát röviden összefoglaljunk. Már a Lyaonban való mérkőzés előtt FC Barcelona volt a kiemelt csapat a tovább jutásra. Lyonban az első párbaj 0:0 eredménnyel végződött, ahol FC Barcelona volt a jobb csapat, azonban egyetlen gólt sem nem szerzett, bár mindkét csapatnak azért voltelég sok gólhelyzete. Egy szóval, egészen érdekes, vonzó mérkőzés volt ez, bár nagyon népszerűtlen 0:0 eredménnyel végződött. Tehát akkor Barcelona nem teljesítette a célját Lyonban, nem szerzett gólt. A párbaj a tovább jutásért elméletileg nyílt, mivel ehez elég Lyon egyetlen gólja. Lyon csapatához vissza térhet a büntetése után Nabil Fekir, ami nagy támogatás a csapatnak. A sérülése után Marcelo, talán Rafael is vissza térnek.

FC Barcelonának tehát győzelemre van szüksége, hogy gondolhasson a tovább jutásra, és a még távolibb célra megnyerni az egész Bajnokok Ligáját. Egyáltalán nem gondolkodhat úgy, hogy elég lesz a döntetlen és hoszzabbítás. Itt a házigazda állandó fenyegetésben volna, hogy az ellenfelének sikerül gólt szerezni, ez mindenkinek a világon sikerülhetne egy gyors ellentámadásból, főként egy olyan támadó csapatnak, mint Lyonnak. Ez csak a 0:0 döntetlennél lenne valószinű, más döntetlen Lyon javára szólna. Ez nem is jellemző Barcelonára, hogy otthon 0:0 eredményre játszana, mellesleg, ha ez az eredmény nagy balhéval járhat együtt. Tehát a házigazdának győzelemre van szüksége, legjobb, ha legalább 2, vagy 3 gólkülömbséggel is, mivel a párbaj végéig 1:0 eredményt tartani nagyon merész lenne számára. Barcelona soraiba vissza térhetnének a sérüléseik után Ousmane Dembele és Thomas Vermaelen. De nekik hiányozni fog a formájuk, így inkább csak a kispadról avatkoznak a játékba. Barcelona otthon minden hazai párbajában legalább 1 gólt szerzett.

Barcelona nagyon tapasztalt csapat, szeretne tovább jutni, ehez győzelemre van szüksége, ezt biztosan nagyon jól tudja, otthon gólokat tud szerezni, de a másik oldalon Lyon nem veszíthet el már semmit a párbaj végén biztosan vabankot játszik, amikor már a dolgok nem úgy mennek, ahogyan ezt elképzelné. Érdekes lesz ez a mérkőzés.

A  mi tippünk: Barcelona győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,26

 

FC Barcelona – Lyon 13.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote