Dortmund – Bayern München, Augusztus 03

Labdarúgás, szombat, 2019  Augusztus 03, Németország, Super Cup 2019, 20:30

Még a Bundesliga kezdete előtt a német Szuperkupa vár Bayern München és Borussia Dortmund csapataira. Bayern az International Champions Cup keretében Arsenal, Real Madrid és AC Milan csapataival játszott fokozatosan. A londoni csapattal 2:1 vereséget szenvedett, a csapat kímélte a támaszait, a többi kettővel győzelmet szerzett. A csapat a nyáron változásokon ment keresztül, Arjen Robben fejezte be a tevékenységét a csapatnál, de a karrierjét is, Ribery keres magának más csapatot, Mats Hummels Dortmundba távozott és Boateng is távozott. A csapat szeretné magához húzni Leroy Sanét Manchester Cityből. A védelem is gyengült, de ott már korábban erősített a csapat, amikor Pavardot és Hernandezt hozták a magukhoz. De várható, hogy amíg a védelem egy kicsit összeszedi magát, Bayernnek kellemtlenségei lesznek a védelemmel. Ebbe a párbajba minden erejét beveti, mivel nagy a motiváció.

Dortmund mögött egy sikeres előkészítő áll, amikor mind a 4 párbaját megnyerte és 20 gólt szerzett, ami 5 gól egy mérkőzésre átlagban. Dortmund a védelmét Mats Hummelsel erősítette, de a rtámadásában is erősített. Ide Hazzardot, Jukian Brandtot és Paco Alcácert hozta. Dortmund ereje így a támadásban óriási lesz. Várható, hogy Borussia Dortmund továbra is támadó jellegű labdarúgással mutatja ,agát, mint eddig is. Az előkészítő is erre mutat.

Ebben a mérkőzésben a gólokra fogadok. Bayernnek problémái lesznek a védelembe, míg az új játékosai öszhangba kerülnek, és ezt Dortmund kihasználja. Dortmund formája jó, nem nagyon félnék a győzelmére sem fogadni, bár itt Bayern a kiemelt csapat a bukmékerek szerint. Mindkét csapat motivációja óriási, mivel az új évadot egy díjjal kezdeni, nem rosz. Ezért úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés majd gólokat hoz, és nem egyet, sem kettőt. Ha a két csapat párbajai történelmére nézünk, akkor láthatjuk, hogy az utolsó 6 kölcsönös párbajokban 27 gól esett, ami 4,5 gól átlagban, és mindegyike legalább 3 gólt hozott, 5 meccs a hatból 4 gólt hozott. Ezért most is több gól várható.

A  mi tippünk: a párbajban több, mint 2,5 gól esik  – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál  1,61

source: http://www.portaldailha.com.br

 

Dortmund – Bayern München, Augusztus 03 5.00/5 (100.00%) 1 vote