Csehország-Németország 1.9.

Labdarúgás, péntek, 2017  Szeptember 1, World Cup 2018 kvalifikálás, 20:45

A cseh válogatott teljesen el van rontva, ezt egyenesen meg kell mondani, csak nehezen lehetne találni mérkőzést, amelyben a csapat jó teljesítményt mutatott volna. San Marino-t nem számolom bele. Úgy tűnhet a dolog, mind ha a kiválasztott játékosokat menet közben keresné az edző, sok változás van a csapatban, új fiúkat keres, amelyekkel kiegészíthetné a csapatot. A csoportban 6 lejátszott párbaj után  a 3. helyen vannak 2-3-1 mérleggel és 9:5 gólaránnyal, amelyet azomban nagyon kijavított a 6:0 eredmény San Marinoval. A selejtező kezdetében azt állították, hogy szégyen lenne nem kiharcolni a pótselejtezőt. Mégis csak, Észak Írország, vagy Norvégia olyan csapatok, amelyeket a cseheknek meg kellett volna verni, de látszólag ez nem olyan igaz. Nem úgy tűnik, hogy a németek csak úgy nyaralni jöttek volna Csehországba. A csehek csapata csak mutatja a jelenlegi helyzetet a cseh labdarúgásban.

A németek a Konföderációs Kupa 17 győztesét hozza Csehországba, ezeket Khedira, Kroos, Ozil, Hummels vagy Muller egészítik ki. Ez egy olyan cxsapat, amely nem próbálgatni jött a csehek ellen. Ugyan hiányozni fognak Neuer, vagy Reus, de ezt a csapat olyan minőség mellett nem fogja megérezni. A németek a selejtezőn százszázallékosak, 6 párbajban a teljes pontszámot megszerezték és a gólaránya 27:1. Németországban a csehek ősszel 0:3 vereséget játszottak. Minden poszton Németország néhány szinttel magasabb helyen áll. A németek nem szokták elhanyagolni a párbajt azért, hogy alacsony a motiváció, mert úgy is mindegy, milyen lesz a végeredmény. Ha mondjuk Olaszország érkezne, akkor inkább elhihető lenne, hogy elhanyagolják a párbajt, de a németek nem.

Nem kell sokat gondolkodni, hogy hogyan fogadni a holnapi meccsre, a németek nem hagyják elvenni a győzelmet maguktól hanyagság miatt, és természetesen, a cseh csapat messziről sem nem éri el azt a szintet a minőségben, mint a német csapat.

A  mi tippünk: Németország győzelme – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,47

Csehország-Németország 1.9. 5.00/5 (100.00%) 2 votes