Chelsea-Liverpool 27.1.

Labdarúgás, kedd, 2015 Január 27, Anglia – Capital One Cup, 20:45

Capital One Cup

A visszavágón az angol liga kupa elődöntőjén Chelsea találkozik Liverpoollal. Az első meccs Liverpoolban 1:1 döntetlennel végződött, úgy a helyzet a meccs előtt kiegyensújzott. Mindkét csapat éhes lesz a tovább jutásért, de a hazai csapat motivációja biztosan magasabb, mert szombatom egy nagy balhét gyártottak maguknak, az FA Kupát szégyennel elhagyták a harmadik ligás Bradford győzelme után. Még az első félórában 2:0 vezettek, egy óriási sokkot éltek át, amikor a gyenge csapat négy góllal megfordította a játék folyamát. Ezt a nagy habozást egész biztosan javátani akarják majd, és ismét hazai rajongók előtt. Ma győzni akarnak. Ez volt az egyetlen megbotlásuk az idén, mert a Premier League versenyén 5 pont előnnyel vezetik a versenyt 16-4-2 mérlegléssel. Mind a tíz hazai meccset megnyerték. A Bajnokok Ligáján is megnyerték az alap csoportot és problémák nélkül tovább jutottak. A mai meccset nem fogják alábecsülni, és erősebb felállítással lépnek a gyepre, mind Bradford ellen.

Liverpool az idén nem valami szépen lépett a bajnokságra, de jelenleg már a 8. helyen van 35 ponttal. Bár a szezon előtt erősítette a káderjét, úgy látszik, nem sikerült nekik helyettesíteni Suarezt, aki tavaly volt a csapat legjobb góllövője. De a csapat játéka javul, nagyon győzni fognak akarni, de mégis csak, Chelseát nem lesz nekik könnyű megverni. Én nem is számítok ezzel a lehetőséggel.

Fogadni Chelseára fogok, ezt is javaslom mindenkinek, kétszer egymás után nem lehet elkövetni baklövést. Kiegészítésként még fogadhatunk a gólok számára is, legalább két gólt látnak majd a nézők, és esetleg arra is, hogy mindkét csapat szerez majd gólt, mivel mindkét csapat motivációja nagy, támadni fognak a fiúk.

A mi tippünk: Chelsea győzelme – a legjobb oddsok a Betfair fogadóirodánál 1,64 szorzóval

Rate the review