Cagliari – Juventus Torino 6.1.

Labdarúgás, szombat, 2018 Január 6, Olaszország, Serie A, 20:45

Cagliari 19 kör után a táblázatban a 15. helyen van 20 ponttal. A szardíniaiak az utolsó körben meglepően Bergamot 1:2 eredménynel verték meg és így elugrottak a kieső helyektől. A játékosoknak így 5 pont előnyük van a 18. Crotone előtt, így nyugodtabban játszhatnak. De a csapat a győzelmével ellentétben rosz teljesítményeket hoz, az idei szezon fő célja megmaradni a bajnokságon. Főként otthon voltak képesek csak a három leggyengébb csapatot megverni, a további rosz hír pedig Massimo Rastelli edző számára João Pedro büntetése, aki 4 stoppot kapott a hazai bajnokságra. Juventusz vár a csapatra, amely ellen nem szerzett pontot 2015-óta és nem is szerzett gólt. Az utolsó párbajban Szardínián Juventusz 0:2 győzelmet szerzett, otthon pedig 3:0!

Juventusz 19 kör után a táblázatban a 2. helyen van 47 ponttal. A csapat nem adja fel a harcot a bajnoki címért, és csak 1 pont választja az 1. napoly-tól. A játékosai hagyományosan jól játszanak, egyiket a másik párbaj előtt nyerik meg, és még mindig a legjobb támadása van a bajnokságon, eddig már 48 gólt szereztek. A csapat utoljára 3:1 győzelmet szerzett Hellas Verona stadionján, kijavította így a saját rekordját az olasz bajnokságon, már 23 párbajban szerzett gólt egymás után az ellenfeleinél,ezt a rekordot most meghosszabbíthatja. Az egyetlen, ami Massimiliano Allegrit kínozhatja a gyengélkedők száma, és a játékosai fáradtsága a szerdai Coppa Italiaról Torino ellen. De így is semmi más nem jöhet szóba, mint megszereznio a 3 pontot.

Juventusz oldalán nem csak a jobb minőség áll, hanem a motiváció a bajnoki címhez és a kölcsönös mérleg. Ugyanis 13 párbajból Cagliariban Juventus 9-ben győzött, 2-ben döntetlent játszott, és 2 párbajt elveszített. Abban bízok, hogy a csapat bebizonyítja a jó formáját és ismét győzni fog az Öreg hölgy.

A  mi tippünk: Juventusz győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,37

Cagliari – Juventus Torino 6.1. 5.00/5 (100.00%) 1 vote