Botafogo FR – Vasco 02.6.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Június 2, Brazília, Serie A, 16:00     

Brazíliában a Liga még csak a 6. –og körét fejezte be, a hetedikben találkoznak Botafogo és Vasco. Egy kicsit nézzük a táblázatot, Botafogo eddig 9 pontot szerzett 6 párbajban 3 győzelemért, a gólaránya 5:6. Szintén 3 alkalommal szenvedett vereséget. Ez a 11. helyre elég. Vasco az utolsó, 20.-ik helyen áll 3 ponttal 3 döntetlenért, győzelmet eddig nem szerzett, van még 3 veresége. A gólaránya 5:12. Mivel ismét nem a győztesre szeretnék fogadni, hanem a gólokra, két nézetem van erre a fogadásra. Egy optimista és egy pesszimista. Az első az, hogy Vasco eddigi párbajaiban minden alkalommal legalább 2 gól esett. A másik pedig az, hogy Botafogo párbajaiban nem éppen ideális a gólok száma számunkra egy ilyen falyta fogadásnál. Így talán figyelembe veszem a két csapat kölcsönös párbajait, és ez már rendben lenne.

Vasco góljainak átlaga a bajnoki mérkőzésekben 2,8 egy mérkőzésre, öszesen 17 gól. Botafogo párbajaiban öszesen 11 gaól esett, ez 1,8 gól egy párbajra, a fogadásomnak statisztikailag megfelelne, de az utolsó 4 párbajában minden alkalommal csak 1 gól volt. Itt az ideje, hogy ez megváltozzon. És még a kölcsönös mérkőzések, ezekben az utolsó 3-ban az eredmények 1:1, 1:1, 1:2 volt, az utolsó 7 párbajukban 23 gól esett, ez átlagban 3,3 gól egy párbajra.

Botafogo hazai mérkőzéseiben 2 győzelmet szerzett és 1 vereséget szenvedett, 6 pontja van tehát és a gólaránya 4:3. A veresége az utolsó hazai párbajban az első Palmeirastól volt 0:1 eredménnyel. A győzelemi 1:0 Fortaleza ellen és 3:2 Bahia ellen voltak. Vasco idegenben 1 pontot szerzett 1 döntetlenért, ezen kívül még 2 vereséget szenvedett. A gólaránya 2:8. A házigazda Botafogo így egyértelműen a győzelemre játszik, nem is értem, hogy a szorzók, amelyek 2,08 érték körül mozognak, miért ilyen magas értékűek. Vasco idegenben átlagban majdnem 3 gólt kap, ami nem kevés. Majd meglátjuk, én ismét a gólokra fogadok tehát, ahogyan már elkezdtem írni, mivel szerintem 1,5 gól ehet a mérkőzés folyamán, a szorzó erre a lehetőségre 1,4 körül mozozg, ami még elég jó.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál  1,40