Bosznia-Hercegovina – Görögország 26.03.

Labdarúgás, kedd, 2019, Március 26, EURO 2020, 20:45

A selejtező következő párbajában Bosznia-Hercegovina is találkozik Görögországgal. Bosznia legnagyobb fegyvere Dzeko lesz elsősorban, aki AS Róma kulcsfontosságú játékosa. Azonban ő ne maz egyetlen játékos, amely steriny emelkedik, vagy apad Bosznia csapatának a teljesítménye. Egy másik Pontos játékos Pjanic, aki Juventusz csapatában játszik. Majd Zukanovic FC Genova, Darko Todorovic Salzburg, Krunic Empoli, és még sokan mások, akik kiváló európai klubokban játszanak. Gyakorlatilag egy játékos sem játszik a hazai bajnokságban. Ezeket a tapasztalataikat a nemleti válogatottba is belehozzák, és persze a teljesítményeire is. Nem csoda ezért, hogy Bosznia rakéta gyorsasággal emelkedett az utolsó években. A minőségét mutanta azzal is, hogy gyakorlatilag az utolsó pillanatig harcoltak a pótselejtezőben a VB-re Oroszországban, ahol végül is 2 ponttal végeztek Görögország mögött. Majd a Nemzetek Ligáján uralták a csoportjukat az 1. helyen Ausztria és Észak Írország előtt. A jó teljesítményeivel folytatták az első meccset is, amikor Örményországot 2: 1 győzelemmel verték meg, Bosznia volt a jobb csapat, határozottan megérdemelte a 3 pontját.

Görögország az utolsó hónapokban ne volt valami káprázatos, a Nemzetek Ligáján inkább átlagos eredményeket mutatott, vereséget szenvedett mint Magyarországgal, Finnországgal, úgy az utolsó párbajában Észtországgal is hazai pályán. A csoportjában végül a 3. helyen végzett. Az EURO 2020 selejtezőjén Liechtensteinben 0:2 győzelmet szerzett, de egy ilyen csapatot megverni kötelesség egy ilyen csapat számára.

Ne mis kell itt sokat spekulálni tekintettel a feljebb leírt szöveg alapján, látni a csapat legénységéből, hogy hol a magasabb minőség, hol van a nagyobb motiváció, a csapatok formana jelenleg talán összehasonlíthatatlan, ezt a BUKMéKEREK IS Így látkám, nem beszélve a hazai környezetről a saját rajongókkal, egy szóval nekem nem jön ki más eredmény, csak a házigazda győzelme. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Bosznia-Hercegovina  győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,86

more: bonusz.org

 

Bosznia-Hercegovina – Görögország 26.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote