Augsburg – Dortmund 01.03.

Labdarúgás, péntek, 2019, Március 01, Németország, Bundesliga, 20:30 

Dortmund az utolsó bajnoki kör után jól kilélegzett, ugyanis az utolsó körben otthon megverte a kiváló Leverkusent 3:2 eredménnyel, így megvédte a 3 pont előnyét a második Bayern Münchenhez képest. Ez a győzelme az utolsó pillanatban jött, mivel már az utolsó 3 körben Dortmund csak döntetlen eredményeket szerzett – Nürnbergben, otthon Hoffenhemmel, és Frankfurtban. Ebben a sikertelen időszakban még a Bajnokok Ligáján Dortmund vereséget szenvedett Tottenhamban, a második párbajt jövő kedden március 5.én játsza, azért játszik most pénteken. A soraiban a gyengélkedők száma szaporodott, Reus és Piszczek biztosan fognak hiányozni, kérdőjeles Pulisic indulása. De meg kell említeni, hogy ezek a fiúk már az utolsó párbajban is hiányoztak.

A két ellenfélnek külömböző ambiciói vannak. Míg Dortmund keményen harcol a bajnoki címért, Augsburg gondjai egészen más eredetűek. A pótselejtezőtől a kiesésre már csak 2 pont választja, ez nagy gondokkal jár. Azonban az utolsó hazai párbajban Ausburg becsületesen ellenállt bayern csapatának és csak egy szoros 2:3 vereséggel veszített. Ez egészen tipikus az utolsó mérkőzéseire, ugyanis gólokat egészen rendszeresen tud szerezni, de inkább többet kap, mint szerez. Ez szerint néznek ki az utolsó bajnoki párbajai is – 1 : 5, 2 : 3, 0 : 4, 3 : 0, 0 : 2, 1 : 2, 2 : 3, 2 : 2, tehát 8 párbajban minden alkalommal legalább 2 gól esett, öszesen 31 gól, ami 3,8 gól átlagban 1 párbajra. Ebből látható, hogy Ausburg védelme igen csak lyukas, ezért várható, hogy Dortmundnak nem lesz nehéz dolga gólt szerezni.

Az utolsó kölcsönösmérkőzésben 7 gól esett, amikor Dortmund otthon 4:3 eredménnyel győzött. Ehez ha figyelembe vesszük a két csapat eredményeit, látható, hogy igazán sok gólt produkál ez a két csapat. Mivel kockázatos egy kicsit a gyoztest fogadni, bár a kiemelt csapat a vendég csapat, tekintettel az igényes programjára a gólokra fogadok. Legalább 2,5 gólt szerezhetne a két csapat, mivel statisztikailag ez így bejöhetne.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gól esik  – a legjobb oddsok a 1xbet fogadóirodánál  1,64

 

Augsburg – Dortmund 01.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote