Arsenal London – Crystal Palace 21.04.

Labdarúgás,vasárnap, 2019, Április 21, Anglia, Premier League, 17:00

Arsenal a táblázatban az óhajtott negyedik helyen áll. A harmadik Tottenhamra csak 1 pont vesztességük van, az 5.-ok Chelseatól csak a jobb gólarány választja és a hatodik Manchester Unitedtől medig 2 pont. Arsenal hazai környezetben nagyon jó csapat, itt a mérlege 14-2-1, így lépést tartanak a csapatokkal, amelyek a bajnoki címért harcoplnak. Azonban sokkal rosszbb eredményei vannak az ellenfeleinél. De elégedett lehet az Európa Ligában elért  teljesítményeivel, ahol két győzelem után kiselejtezte Napolit és az elődöntőben Valenciával méri az erejét. Ez a verseny is nagyon fontos számára, mivel a győztese a jövő évadi Bajnokok Ligájába kap helyet., így hasonló módon, mint Chelsea, még dupla az esélye erre. Arsenal káderének értéke 625 millió euróra van értékelve, a legtermékenyebb játékosaihoz Aubameyang 18 góllal és 5 gólpasszal, Lacazette 13 góllal és 9 gólpasszal, Mkhitaryan 6 góllal és 4 gólpasszal, Ramsey 4 góllal és 6 gólpasszal, majd Ozil 4 góllal és 2 gólpasszal tartoznak.

Crystal Palace a bajnokságon jelenleg már a hatodik évadát játsza, a kádere értéke 266 millió euró. Itt is több érdekes nevet lehet találni, mint a kapus Hennessey, a védők Sakho, Riedewald, van Aanholt vagy Bissaka, középpályások Milivojevič 11 góllal és 1 gólpasszal, Schlupp 4 gólal és 2 gólpasszal, McArthur, Kouyaté és Max Meyer, és a támadók Zaha 8 gólal és 8 gólpasszal, Townsend, Benteke, vagy Batshuayi. Crystal Palace jelenleg a táblázatban a 13. helyen áll. Az európai kupákra óriási a vesztessége, a kiesésre 8 pont előnye van, így úgy látszik, hogy nyugalomban fejezheti be az évadot. Idegenben a csapat 17 párbajt játszott le, benne 23 pontot szerzett 7 győzelemért, 2 döntetlenért, 8 alkalommal szenvedett vereséget. A gólaránya 26:26, tehát nagyon kiegyensúlyozott.

Arról, hogy Artsenal nagyon erős otthon, tanúskodnak a két csapat kölcsönös mérkőzései is, az utolsó 6 párbajban Arsenalnál Crystal Palace csak 1 pontot szerzett. A házigazdának most is nagy szüksége van otthon 3 pontot szerezni, és nem is várható, hogy ez nem így történik.

A  mi tippünk: Arsenal győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,57

 

Arsenal London – Crystal Palace 21.04. 5.00/5 (100.00%) 1 vote