AC Milan – Sassuolo 08.04.

Labdarúgás, vasárnap, 2018 Április 08, Olaszország, Serie A, 20:45

Ac Milan szezonja nem rosz, de biztosan jobb elhelyezkedést is elfogadna a táblázatban néhány hellyel feljebb. Jelenleg a 6. helyen van 51 ponttal 42:35 gólaránnyal. Az 5. Laziora 6 pont vesztessége van. De egyaránt a hátára is figyelnie kell, mert 4 ponttal mögötte állnak Atalanta, Fiorentina és Sampdoria. Erre tekintettel szükséges neki pontokat szerezni, hogy nehogy valaki ledobja a helyről, ahol a kupákér harcol. De Milánónak még van egy esélye a kupára, néhány hét múlva Juventusz ellen játszik a Coppa Italia versenyen. A házigazdának lényegében mindegy, hogy otthon, vagy idegenben játszanak, mert átlagban azonos pontokat szednek össze. Az eddigi 14 hazai párbajból 27 pontot szereztek 15:12 gólaránnyal, a legjobb gólszerző Cutrone 7 góllal, mögotte Suso 6 gólall, és így tovább. Szerdán Inter-el 0:0 döntetlent játszottak, a múlt héten vereséget szenvedtek 1:3 arányban Juventusztól. Sassuolo ideális ellenfél lesz ismét győzelem hullámra kerülni.

Sassuolo az idén nem valami sikeres, a táblázat másik felében helyezkedik el, pontosabban a 16. helyen 29 ponttal és 20:50 gólaránnyal. A kiesési helyekre még 5 pont előnye van, de még semmi sem nem biztos. A héten Chievo stadionján 1:1 döntetlenért szereztek pontot, sőt, azelőtt Napolitól raboltak el pontot 1:1 dömtetlenéért, de tekintettel arra, hogy AC Milanoval idegenben játszanak, egyértelmű a dolog számunkra. Ugyanis idegenben nem olyan híres a játékuk, és amikor híres ellenfelekhez utaznak, minden alkalommal vereséget szenvednek. Juventusznál 0:7, Fiorentinában 0:3, Napoliban 1:3, vagy Lazio stadionján 1:6. Most egy következő ellenfél vár a csapatra az első hatosból, és szerintem egy következő vereség vár a vendégekre.

Annál jobban, hogy AC közelendni szeretne Laziohoz, ez talán problémák nélkül sikerülhetne nekik és megszerezhetnék a 3 pontjukat. Így már csak 3 pont választja őket. Persze, Lazio is igyekezni fog vasárnap Udineseben, hogy ne veszítsen pontokat.

A  mi tippünk: AC Milan győzelme – a legjobb oddsok az Sportingbet fogadóirodánál 1,53

 

 

AC Milan – Sassuolo 08.04. 5.00/5 (100.00%) 1 vote