Spanyolország-Olaszország 27.7.

Labdarúgás, kedd, 2017  Június 27, Euro U21, 21:00

Spanyolország nagy favorit ezen a versenyen, konnyen eljuthat a végső győzelemig is. A spanyolok a csoportjukban teljesen megsemmisítették  a három ellenfelüket és a csapat minősége párbajtól párbajig növekszik. Ha ránézünk a játékosokra, amelyeket ebben a csapatban találhatunk,akkor nem is csoda, hogy ellenük nagyon nehéz versenyképes ellenfelet találni. A csapatban például Marco Asensio található, aki az egyik a legnagyobb sztárok közül, mivel Real Madrid csapatában jástzikés egy ilyen legénység között is meg tudja állni a helyét.  Továbbá nem kell elfelejteni Saul Niquez-ről sem, aki a változatosság kedvéért Atletico Madrid csapatában jástik, már a párbaj teljes idejében a gyepen áll, meg van a helye az alapcsapatban, sőt kulcsfontosságú tag. Hagy említsük még meg Sandro Ramirezt, egy kiváló támadót, jó orra van a gólokra Malaga csapatában, egy szezonban 30 párbajban 14 gólt szerzett. És végül Gerard Deulofeu, aki ugyan az utóbbi időkben nem olyan sikeres, Everton vendégelni küldte AC Milanoba, ahol 17 párbajt játszott és 4 gólt szerzett itt, de ezen a versenyen jó a formája és szép teljesítményt nyújt.

Ami Olaszországot illeti, Dánia ellen enyhe fölényük volt, képesek voltak győzni. Csehország ellen majdnem semmit nem mutattak, Németország ellen, amikor az olaszok gólt szereztek, be is fejeződött a játék.Erről tanúskodnak a statisztikák is. Egyszerűen mindha nem is a saját bőrükben lennének. Szerintem az olaszok nem is gondolhatnak arra, hogy tovább jutnak. A spanyolok sokkal jobb csapat, de fenn áll a veszély, hogy mivel ők a favoritok, mindenki a győzelmükre vár, nagyobb lesz a csapatban az idegesség, ezt az olaszok kihasználhatják.

 

Mégis a szorzók a spanyolok győzelmére a körülményekhez képest jól néznek ki, ezért a spanyolok győzelmére fogadok majd, és természetesen, a döntőbe a spanyolok jutnak szerintem. Az olaszok játéka kevésbé összehangolt, ezt a spanyolok kihasználják.

A  mi tippünk: Spanyolország  győzelme – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,80

Rate the review